1. Suure katuseterrassiga korter Rotermanni kvartalis, 4000 eurot kuu

Pealinna kalleima korteri kuuüüriks küsitakse ligi neli Eesti keskmist netopalka. Kõrge hinna eest saab aga nautida kesklinna tuiksoonel asuva korteriga kaasnevaid hüvesid. 141,1 ruutmeetrine elamine asub 2007. aastal ehitatud korterelamu viimasel korrusel ning selle juurde kuulub ka suur katuseterrass, kus imetleda kauneid päikseloojanguid ning vaateid sadamale ja kesklinnale.

Korter on varustatud targa kodu süsteemiga, mille abil on võimalik reguleerida erinevate tubade ventilatsiooni, kütet ja valgusteid ka kodunt eemal olles. Korteri kütet saab juhtida igast toast eraldi või distantsilt. Samuti on reaalajas võimalik jälgida vee- ja elektritarbimist ning tubade temperatuuri.

Siseviimistluses on kasutatud kvaliteetseid ja ajatutes toonides materjale — põrandatel on naturaalne tammeparkett, vannitubade seinad ja põrandad on kaetud looduskiviga.

Korteris on kasutatud OCCO eritellimusmööblit ning funktsionaalsesse köögimööblisse on integreeritud kvaliteetne köögitehnika. Piltide põhjal on korter vaid osaliselt möbleeritud ja jääb uue elaniku maitse järgi sisustada.


2. Saunaga korter Tartus Karlova linnaosas, 950 eurot kuus

Kolmetoaline elamine Karlovas on sisse seatud 2007. aastal ehitatud kortermajja ning elamises on kolm tuba, mis on kujundatud heledates ja neutraalsetes toonides.

Muidu lihtsasse ja tagasihoidlikku elamisse lisab põnevust hubane rõdu, mis on piisavalt suur, et seda soojemal ajal näiteks söögitoana kasutada.

Korteri juurde kuulub ka paraja suurusega saun.

3. Avar korter Pärnu rannarajoonis, 1500 eurot kuus

Suvepealinnas ei leidu just tihti kortereid, mida aastaringselt üürile antakse, sest suvisel ajal ületab nõudlus pakkumise ja hinnadki kerkivad lakke. Eriti veel rannarajoonis. Sealt just Pärnu kalleima üürikorteri leiabki ning rendilepingut pakutakse aastaks ajaks. Samas ei pea kartma kõrgeid kõrvalkulusid, sest maja kuulub A energiaklassi ning elu muudab mugavaks vesipõrandaküte. Luksuslikuks lisanduseks on portjeeteenus, mida Pärnu teistest korterelamutest annab otsida.

Neljatoaline korter on varustatud korraliku köögimööbli ja vannitoa sisustusega. Ülejäänu tuleb piltide järgi otsustades rentnikul ise leida või nautida just üliminimalistlikku olemist.

Üürniku käsutuses on ka mõnus rõdu, kust avanevad vaated Seedri tänava kaunitele villadele. Naabruses asub Tervise sauna- ja veekeskus, kus end kosutamas käia. Ja muidugi ka Pärnu kõige olulisem vaatamisväärsus — mererand.


4. Korter Narva linnuse vastas, 600 eurot kuus

Neljatoalisesse staliniaegsesse kortermajja sisse seatud elamine paistab silma avarate ruumide ja kõrgete lagedega. Hoolikalt euroremonditud korterist on renoveerimise käigus aga kaotatud ära korterile algselt omased detailid, nagu näiteks imperialistlikud laekarniisid. See-eest on jällegi rõhku pandud suursuguse joonega mööblile ja omapärastele lahendustele.


5. Hoolikalt sisustatud korter Kohtla-Järvel, 400 eurot kuus

Kohtla-Järvelt leiab mõnusa pesa, mille sisustamisega on kõvasti vaeva nähtud. Renoveerimise käigus on püütud säilitada ka originaaldetaile — kõrgeid lagesid raamivad kaunid karniisid, mida omakorda rõhutavad põrandani langevad kardinad.

Korteris on kuus magamiskohta — kahekohaline suur voodi ja kaks lahtikäivat diivanvoodit, aknaga suur vannituba ja prantsuse stiilis rõdu, kus nautida õhtupäikest.

Korteris on oma gaasikatel ning see võimaldab kütta elamist vastavalt vajadusele. Elamine üüritakse välja täissisustusega ning üürniku kasutada on kogu mööbel ja sisustus alates pesumasinast ja lõpetades lauanõudega.