1. Tallinna suurim penthouse TORNi nimelises kõrghoones, 3 000 000 eurot

Kolm miljonit eurot maksev luksuskorter Kristiine linnaosas hakkab kulgema läbi kahe korruse ning liftiga pääseb otse eluruumidesse. 2020. aastal valmivasse korterisse hoone 20. korrusel on plaanitud 397,9m2 elupinda, millele lisandub 220,9 m2 katusel asuv maast laeni klaasist seintega talveaed, kuhu saab rajada väliköögi, kamina, koduspaa, sigarisalongi või teostada muid lennukaid ideid. Unikaalses Penthouse’is on lisaks köögile ja elutoale eraldi kaminatuba, puhkeruum saunaga ning avar kodukontori tuba. 8-toalises korteris on 4 magamistuba privaatsete vannitubadega. Korteris on kaks suurt rõdu ning katuskorrusel on kasutusel avatud terrass.


2. Penthouse Das Haus’i uusarenduses Pärnu maanteel, 1 538 000 eurot

Pärnu maantee ja Süda tänava vahelisele kinnistule 2019. aasta lõpuks valmivat korterelamut reklaamitakse kui mugavaima asukohaga elamist, kust hakkavad avanema vaated vanalinnale, merele ja Süda tänava rohelusele. Luksuslik penthouse paikneb 278,6 ruutmeetril ning paistab silma 3,7 meetri kõrguste lagedega ja avara terrassiga.


3. Avara siseõuega residents Tallinna vanalinna ajaloolises hoones, 1 250 000 eurot

Tallinna vanalinna esindusliku aadlielamu pööningukorrusele on kujundatud esteetiliselt nauditav moodne kodu, mis lummab omanäolise ja hinnalise materjalikäsitluse ning läbimõeldud ruumilahendusega. Sisekujunduse autorid on Riin Kärema ja Kerli Lepp Kuup Disain OÜ-st.

Ajaloolise Engelhardti maja kolmandal korrusel asuva korteri suurus ja lagede kõrgus (kuni 6 m) võimaldas ruumid paigutada kahele tasapinnale. Galerii põhimõttel lahendatud ülemine korrus toob korterisse avarust ja rohked puittalad annavad kogu miljööle lummava iseloomu. Korteri kaht korrust ühendab monoliitne metalltrepp, mille juurde kuulub ka filigraanse mustriga metallpannoo. Pannoo ulatub ülemise korruseni ning ümbritseb balustraadina teise korruse puhketuba.

Korteri eripära on julge, kuid delikaatne metallikäsitlus, mille oskuslik kombineerimine looduslähedastes toonides ehedate puitpindadega loob hubase ja väärika atmosfääri. Sisekujunduses on kasutatud valdavalt naturaalseid ja hinnalisi materjale ning loodusest inspireeritud värvigammat. Enamik eritellimusel valmistatud sisustuselementidest ja mööbliesemeist on kodumaine toodang.

4. Renoveeritud kodu sajanditeguses vanalinna majas, 1 200 000 eurot

Kaasaegne kodu 239 ruutmeeril on sisse seatud ühte väärika ajalooga Tallinna vanalinna majja, mis valmis aastal 1800 arhitekt Konstantin Wilckeni projekti järgi. Vaid kuue korteriga maja läbis 2001. aastal totaalse renoveerimiskuuri ning korter renoveeriti aastal 2015 vaid parimaid ja kvaliteetsemaid materjale kasutades. Elamine paistab silma heleda sisekujundusega, mis muudab avaramad ruumid veelgi õhulisemaks. Nagu tõeliselt luksuslikule elamisele kohane, ei puudu siit ka saun!