Pärnu kesklinnast vaid pooletunnise autosõidu kaugusel asuvast Marksa külast leiab hubase maakodu, mis on kenasti renoveeritud. Tegemist on ideaalse maakoduga nii suvitamiseks kui ka paadisõitudeks, kalastamiseks, kui ka aastaringseks elamiseks. Maja asub privaatses kohas, mida ümbritseb ühelt poolt meri ning teiselt poolt poole hektari suurunune heinamaa.

Elamukompleksi kuuluvad palkmaja, kõrvalhoone, paadikuur, väliköök ja vaatetorn. Samuti oma privaatne paadisadam, kuhu võõrastel asja ei ole. Igalt poolt avanevad lummavad vaated merele ja ruumi on ka haljastuseks — soovi korral võib koha leida ka juurviljaaiale ja miks mitte ka arvukatele koduloomadele.

Uhke ja hiljuti vahetatud rookatusega peahoone on ehitatud 1979. aastal massiivsetest palkidest. Need pakuvad silmailu nii eksterjööris kui ka interjööris.

Palk on kenasti puhastatud ja interjööris auga esile toodud. Mõnusalt maakodulikku ja hubast meeleolu loovad ka pisikeste ruudukestega aknad.

Üks parimaid osasid peahoone juures on mõnusalt ehe saun, mida köetakse otseloomulikult puudega — just nii, nagu peab! Ja kui soovi, saab kuumalt lavalt kasvõi ihualasti otse merre joosta! Tõeline idüll!

  • Rohkem pilte ja infot näed Kinnisvara24.ee lehel olevast kuulutusest.