1. Trendika sisekujundusega elamine kesklinnas, 107.60 m2, 215 000 eurot

Avar korter vaiksel Suur-Posti tänaval on saanud oma ilme tänu sisekujundaja maitsekale tööle. Korterist leiab hulga põnevaid ja trendikaid lahendusi ning kõik alates siseviimistlusest kuni valguslahendusteni on valminud eritellimusel. Leidlikke lahendusi kohtab juba elamisse sisenedes — esiku ja köögi vahel olev sein on klaasist, andes lisavalgust kuid mõjudes ka laheda disainielemendina.

Kõikjal elamises haarab pilku kaunis täispuidust kalasabaparkett.

Elutuba on kodu tõeline keskpunkt — päevavalgust annavad terve seina ulatuses maast laeni ulatuvad aknad, mille taga on päikesepoolne rõdu. Ruum on mõtteliselt jagatud kaheks: söögi- ja puhketoaks. Toa teeb veelgi erilisemaks õkokamina olemasolu ja ruumi erikujuline lagi kõrgusega 333 cm.

Märkimist väärib ka korteri planeering, kus mitte ükski magamistuba ei ole teisega kokkupuutuv. Tube eraldavad üksteisest vannitoad ning siseuksed on täispuidust.

Hoone valmis 2017. aastal suurepärasesse asukohta — jalutuskäigu kaugusel asuvad nii mererand kui ka südalinn.

2. Katusekorter ajaloolises majas, 164.90 m2, 316 000 eurot

Ajaloolise 1694 a ehitatud hoonetekompleksi peamajas asub läbi 2 korruse muinasjutuline katusekorter, mis võlub põneva planeeringu ja originaaldetailidega. Elutuba kõrgub läbi kahe korruse ning vanad katusetalad ja uhke mantelkorsten annavad ruumile mõnusalt ajastutruu hõngu.

Teisel korrusel asuvad kaks tõeliselt suurt magamistuba ja trepihall, mis sobiks ka külalistetoaks või kabinetiks.

Avar vannituba mõjub nagu muinasjutuline kaader mõnest filmist.

3. Kolm maja ühel krundil,145.00 m2, 395 000 eurot
Kui oled mõelnud sõpradega kamba peale laheda suvituskoha osta või plaanid turismiäriga tegeleda, siis Pärnu südalinnas on ühele hoovile mahutatud kolm maja, mis on tõelised pärlid nii seest kui väljast. Suuremas elamises on köögiga elutuba, kaks magamistuba ja duṥiruum-wc. Teisel korrusel lisaks üks kaldseintega ruum. Väikesesse palkmajja kuulub avatud köök-elutuba ja duṥiruum-wc. Stuudio stiilis lehtlas on köök-tuba ja sanitaarruum. Lisaks kuulub majade juurde privaatne hooviala, päikesepoolsed terrassid ja autodele varjualune.


4. Korter rannarajooni villas, 69.60 m2, 215 000€

1940. aastal ehitatud villa on aasta tagasi täielikult renoveeritud, kuid selle käigus on säilitatud majale omane ajastutruu hing.

Põrandaid katab suursugune kalasabaparkett, siseviimistluses on oskuslikult kasutatud puidu, kivi ja lubikrohvi kooslust. Tulemuseks on kerge ja moodne skandinaavialik stiil.

Ühe korraliku Pärnu elamise juurde kuulub mõistagi ka rõdu, kus jagub päikest kuni päikeseloojanguni.

5. Majaosa Pärnu rannarajoonis,84.5 m², 89 900 eurot

Pisut soodsamast hinnaklassist leiab renoveeritud ja oma hoovialaga majaosa, kust rand jääb vaid lühikese jalutuskäigu kaugusele. Müüdav majaosa hõlmab kogu teise korruse ning elamise juurde kuulub ka rõdu.

Majja kuulub kolm tuba, köök ja vannituba. Elutoas loob hubasust kaunis Tulikivi kamin.