1. Suure rõdu ja hubase koduspaaga elamine Kitsekülas, 269 000 eurot

90-ruutmeeril paiknev kodu ei võlu mitte ainult hubase koduspaaga vaid püüab pilku ka oma avara planeeringu ja kauni sisekujundusega. Korter koosneb avatud köögiga elutoast, kolmest magamistoast, vannitubadest, saunast ja suure garderoobiga esikust.

Muidu helgesse ja põhjamaisesse interjööri on lisatud ka tumedamaid värve ja põnevaid mustreid — magamistoas domineerib elegantne sinakashall. Luksuslikku ilmet täiendavad kenasti maast laeni kardinad.

Korter asub 2006. aastal valminud kõrghoone 13. korrusel ning 17 ruutmeetriselt rõdult on võimalik imetleda hurmavaid linnavaateid ja päikseloojangut.

Sügistalvisel hooajal on kodu krooniks muidugi saun!

2. Elegantne korter Sikupilli uusarenduses, 232 000 eurot

2018. aasta lõpul valminud Skyline Residence’i tornmajadest ühte on sisse seatud tõeliselt elegantse sisekujundusega kodu. Rõhku on pandud disainmööblile ja kvaliteetsele valgustusele.

55,9 ruutmeetril paiknev eleamine on kujundatud mahedates pastelsetes toonides.

Nagu luksuslikule kodule kohane, ei puudu korterist ka saun ja vann.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

3. Esinduslik korter eestiagses majas Roosikrantsi tänaval, 460 000€

Avar ja valgusküllane korter asub ühes kaunis ja väärikas eestiaegses kortermajas, mille on projekteerinud arhitekt Eugen Sacharias. Korteri renoveeriti täielikult paar aastat tagasi ning sisustamisel oli abiks sisekujundaja.


Siseviimistluses on kasutatud vaid kvaliteetseid materjale — põrandaid näiteks katab naturaalne tammeparkett. Samuti on mõeldud kvaliteetsele sisustusele ning võimalusel on eelistatud kodumaist. Söögilaud pärineb Eesti tootjalt Warm North ja on valminud 100% käsitööna.

Köögiga ühendatud elutoast võib astuda otse avarale rõdule ning nautida vaateid Tallinna kesklinnale.

Korteris on kokku neli tuba, neist kolm magamistoad.


Kodu pärliks on pisut jaapanipärase hõnguga koduspaa. Põneva tulemuse annab saunas kitsas puitlaudis ja klaasitud aknamotiiv.



Kitsas puitlaudis ja elegantsed klaaspinnad on üle kantud ka vannituppa.