Kahekorruselise hoone projekteeris 1913. aastal kohalik baltisaksa arhitekt O. Schott, kes on palju panustanud Kadriorule iseloomulikku arhitektuuri. Aastatel 1902–1914 ehitati nii Tallinnas kui ka Riias tema eestvedamisel hulk selle ajastu kõige silmapaistvamaid elamuid, mille tellijaiks oli valdavalt baltisaksa koorekiht.

Korteri sisearhitektuuri on aidanud läbi mõelda tunnustatud sisearhitekt Aet Piel. Korteri tervikliku sisekujunduslahenduse kavandas ja teostas OCCO. Kasutatud on vaid kõrgklassi kodusisustusbrände ja OCCO eritellimusmööblit.

Korteris kohtub kaasaegne stiil ajaloolise pärandiga. Näiteks on taastatud algne kalasabaparkett, mis on praegugi sisustusmaailmas ülimalt trendikas detail. Värvi lisavad pehmest sametist ümara vormiga tugitoolid.

Lisaks põrandatele on taastatud kõrged uksed, stiilsed laekarniisid- ja -rosetid ning töökorras pottahjud. Tulemuseks on ajaloolise hõnguga, selgelt eristuv, moodne ja luksuslik elamine.

Korteri juurde kuulub privaatne aed, kuhu pääseb soklikorruse magamistoast. See annab kesklinnas harvaesineva võimaluse oma aias puhata, külalisi vastu võtta või soojadel suveõhtutel linnasumina saatel raamatut lugeda.

Vaata rohkem pilte galeriist:

Kuulutusega saad tutvuda SIIN.