Villeroy & Boch Gustavsberg Eesti müügi- ja turundusjuhi Aivi Paju sõnul otsustab üha rohkem koduomanikke vannitoa ehituse või renoveerimise käigus just vanni kasuks ning koduspaade lahutamatuks osaks on saanud erinevad meelelahutusvõimalused nagu muusika kuulamine ja teleri vaatamine.

Vannigurmaanide rõõmuks otsustas ka Villeroy & Boch ühendada kaks lõõgastavat tegevust – muusika kuulamise ja vannis käimise ning on välja tulnud uudse, spetsiaalselt vannidele mõeldud ViSound helisüsteemiga, mis võimaldab vannimõnusid nautida koos meelepärase muusikaga või huvitava audioraamatuga. Süsteemil puuduvad nähtavad kõlarid – need on peidetud koos pritsmekindla ühenduskomplektiga vanni alla, muutes kogu vanni kõlakojaks, mis saadab lisaks helile vannisolijale ka lõõgastavaid võnkeid.

„Tänapäeva kiire elutempo tõttu on spaakultuur kolinud koduseinte vahele ja pakub stressirohketel aegadel lihtsat võimalust lõõgastumiseks. Vannielamus lemmikmuusika saatel mõjub teraapiliselt nii kehale kui vaimule ning on abiks ka külmetushaiguste leevendamisel. Helidel on lisaks meelte ergutamisele ka rahustav ja pingeid leevendav efekt, mistõttu võib just muusika olla see „miski“, mis aitab täielikult lõdvestuda, puhata ja argimured unustada,” selgitas Paju.

ViSound ühildub erinevate nutiseadmetega bluetoothi abil ning on seeläbi kontrollitav juhtmevabalt nutitelefonist, MP3-mängijast, laua-, tahvel- ja sülearvutist. Ehkki helisüsteem on disainitud mõeldes just Villeroy & Bochi vannidele, saab seda paigaldada ka teiste tootjate akrüülvannidele.
Lisaks uudsele ViSoundile on võimalik vannituppa paigaldada Villeroy & Bochi Bluetooth Sound+ helisüsteemiga peegel ja saada osa veelgi mitmekülgsemast muusikakogemusest.

Vannide valikust loe lähemalt siit.