Plaadid on mõeldud ennekõike hoonete välisfassaadile, aga neid saab paigaldada siseruumidesse kipsplaadi asemel.
Stabiilsuse ja külmakindluse saab materjal tänu autoklaavis hoidmisele. Kõrgete temperatuuride ja rõhu mõjul omandab materjal täpsed ja püsivad mõõtmed. Lisatud elastsed mikrograanulid hoiavad ka lagunemise eest pragudesse sattunud niiskuse külmumisel. Külma vee jõud pole suunatud materjali seintele, vaid elastsetele mikrograanulitele, mis annavad survele paremini järele.

Lisaks värvile kaetakse plaadid niiskust tõrjuva kihiga ning kallimatele plaatidele lisatakse veel keraamiline pind. Keraamiline kate blokeerib ultraviolettkiiri ning kaitseb materjali värvikihti. Materjal hülgab mustust ning on n-ö isepuhastuv. Vihm peseb põhimõtteliselt kogunenud tolmu maha. Jaapani kogemus näitab seda, et fassaadile ei teki vetikaid.

Plaatide pinnapaksused jäävad vahemikku 14-18 mm. Valida saab ca 400 erineva värvi ning mustriimitatsiooniga plaadi vahel. Põhimõtteliselt saab plaate paigaldada ka kõrghoonetele kõrgusega kuni 75 meetrit. Plaadid taluvad hästi tuulekoormust.
Plaadid kinnitatakse fassaadile klambritega - plaat käib poolpunnina teise plaadi sisse. Horisontaalvuuke pole üldse näha. Lihtne on plaate välja vahetada.