Büroo113 hoonet arendava Hepsori juhatuse liikme Henri Laksi sõnul on rohelise mõtteviisiga lahendustel tänaseks sedavõrd tugev nišš ja suur nõudlus, et kopp löödi pealinna uue kõrghoone rajamiseks täie kindlusega maasse heitlike aegade kiuste. Projekt on tänaseks täielikult rahastatud ning hoone ehitatakse valmis ilma pankade abita, mis on märk investorite kindlast usust keskkonnasõbralike toodete tulevikku.

Uue põlvkonna büroohoone on mõeldud ettevõtetele, kus hoolitakse nii enda kui ka ümbritseva keskkonna tulevikust. Keskkonnasõbralike nutikate lahendustega hoone tähendab, et soodsate kõrvalkulude juures on seal ka suurepärane sisekliima parima tööefektiivsuse saavutamiseks. Valdav osa kontoriarendusi on tänaseks koondunud suurtesse arendusaladesse ja kesklinna lisandub uut kontoripinda üha vähem.

Tegemist on esimese kõrghoonega Tallinnas, mida jahedal ajal köetakse ja suvisel ajal jahutatakse säästlikult maaküttega. Selleks paigaldatakse kokku 65 energiavaia, kuhu paigaldatakse kuni 4km maaküttetorustikku. Temperatuuri reguleerimine hoones käib automaatselt läbi maja termoaktiivse konstruktsiooni. Hoones kogutakse kokku vihmavesi, mis filtreeritakse ja kasutatakse tualettides ja taimede kastmisel. Katusel olevad päikesepaneelid aitavad katta üldelektrikulusid.

Keskkonnasõbralik arhitektuur ja spetsiaalselt disainitud sirmid akende ees takistavad suvisel ajal päikesekuumusel ruumidesse jõuda ja aitavad ruumide jahutamiseks vajalikke kulusid vähendada. Koosolekuruumides toimib vajaduspõhine, inimeste arvust ja ruumiõhu kvaliteedist lähtuv ventilatsioon.

Roheline mõtteviis tähendab ka mugavate tingimuste loomist keskkonnasäästlikult jalgrattaga töölkäijate jaoks. Hoones on kinnine parkimisruum jalgratastele ning seejuures ka ratturitele mõeldud riietus- ja duširuumid. Samas on 4-korruselises parkimismajas rohkelt parkimisruumi ning eraldi kohad elektriautode laadimiseks.

Aadressil Pärnu mnt 113 kerkiva büroohoone 13 korrusel saab olema kokku 3900 ruutmeetrit üüritavat pinda ning lisaks büroodele ka äripinnad ja restoran. Hoone viiendal korrusel kõigile avatud kaunite vaadetega katuseterrass.

Ülejärgmise aasta kevadel valmiva Büroo113 hoone on projekteerinud arhitektuuribüroo Pluss, hoonet ehitab Mitt&Perlebach ja üürib 1Partner Seven. Hepsor on Eesti rohelise mõtteviisi ärimajade teerajaja, kelle esimene keskkonnasõbralik büroohoone valmis aadressil Sõpruse pst 157 juba ligi viis aastat tagasi ning Eesti suurim A-energiaklassiga rohebüroo aadressil Järvevana tee 7b 2019. aasta alguses. Paralleelselt Pärnu mnt kõrghoonele kavandab Hepsor uut Grüne rohebürood ka Haabersti ja Mustamäe piirile.