Inimesed on end õhtul mõnusalt diivanile istuma sättinud, vaatavad oma lemmiksaateid ja lõõgastuvad. Kuid tuled on esikus ja köögis põlema ununenud – niisiis tuleb end taas püsti ajada ja puhkus edasi lükata. Tänu kahele uuele Apple HomeKitiga ühilduvale tootele säästab Ledvance nüüd iPhone’i, iPadi ja Apple Watchi omanikke sellest vaevast ning vajadusest ise lülitini kõndida. Smart+ nime kandva uue Osram Classic A60 leedlambi ja painduva LED-riba lisamine eelinstallitud Home-rakendusse on imelihtne. Kui see tehtud, saab valgusteid äpi või Siri abil juhtida kas ühekaupa või rühmadena või koguni automaatselt.

Kõige sagedamini kasutatavate funktsioonide jaoks – tulede sisse- ja väljalülitamiseks, valgustuse hämardamiseks ning valguse värvi muutmiseks – ei vaja kodukasutajad ka eraldi lüüsi või silda. Valgustuse saab väga lihtsalt kohandada vastavaks oma isiklikule meeleolule või hetke olukorrale, muutes näiteks elutoa vaid mõne sekundiga töisest kodukontorist hubaseks kodukinoks. Andmeedastus käib Bluetoothi kaudu.

Mugavus ja elektri kokkuhoid korraga

E27-sokliga leedlamp Classic A60, mille värvsustemperatuur on reguleeritav vahemikus 2700–6500 kelvinit, on suurepärane asenduslamp traditsioonilisele 60 W hõõglambile, aidates säästa elektrit ning luues ühtlasi kodus väga meeldiva atmosfääri. Nagu ka painduva LED-riba puhul, pakub RGBW-värvijuhtimine valikut rohkem kui 16 miljoni värvitooni vahel. Iseliimuvad painduvad ribad saab ühendada kokku kuni 600 cm pikkuseks valgusvöödiks ning paigaldada kodus just sinna, kuhu igaüks ise soovib.
HomeKitiga ühilduv 16 miljoni värvitooniga painduv LED-riba, mis on mugavalt pikendatav kuni 6 meetrini, sobib hästi paigaldamiseks igasse koju.