„See rula- ja mänguväljak on meie kandi laste ja noorte endi algatus, nii suure investeeringu elluviimisega puutusime oma kogukonnas kokku esmakordselt,“ meenutab MTÜ Arendusselts Koduaseme juhatuse liige, projekti eestvedaja Helen Link. „Oleme praegu väga rahul, sest nüüd on Kaereperes võimalusi nii rula, tõukeratta, kui rulluiskudega sõitjatele, põnevust jagub eri tasemetele.“

Ehituse planeerimine algas juba mitu aastat tagasi. Tulevaste väljaku kasutajate ja lapsevanematega koos leiti sobiv asukoht ja väljaku lahendus, mille põhjal esitati rahastamise taotlused Raplamaa Parterluskogusse Leader kogukonna investeeringute meetmesse ja omaosaluse katteks Kehtna Vallavalitsusele. Kohalikud inimesed ja ettevõtjad on väljaku valmimisse mitmel korral pannud ka oma käte rammu ja masinate tööd: kevadel valmistas üle saja „Teeme ära“ talgulise väljaku ehitamiseks ette, lisaks tehti üheskoos haljastustöid.

Avataval väljakul saab veel parkuurida, tasapinnalistel batuutidel hüpata ja tegeleda ka tuntud traditsiooniliste liikumisviisidega nagu kiikumine, korvpalli ja lauatennise mängimine.

„Loodetavasti aitavad meie ühingu tegevused kaasa teadmisele, et Kaerepere piirkond on hea koht, kuhu tulla ka külla või kuhu oma kodu luua,“ lisab Helen Link.