Grupiga liitumiseks on vajalik Facebooki konto olemasolu. Liikmeid on grupis üle kuue tuhande ja nagu sotsiaalmeedia gruppides ikka, on kuulutuse lisamine tasuta. Grupis kaubeldakse nii tööriistade kui ka ehitusmaterjalidega, aga ka tööriietega. Viimaste postituste seast leiab isegi pisikese puitkarkassmaja. Kellel remont käimas ja materjalist puudu, võib igal juhul silmad lahti hoida, sest soodsaid pakkumisi postitatakse gruppi mitu korda päevas.

Pisut väiksema kasutajaskonnaga analoogne grupp (1713 liiget) pakub samuti võimalust osta või müüa mitmesuguseid ehitusmaterjale ja tööriistu. Grupist leiab ka soodsaid laojääke, küttesüsteemi osasid ja nn “vanakooli” leide, mida enam ei toodeta — ühesõnaga kõike valdkonnaga seotut, mida annab endale ette kujutada. Lisaks on võimalik grupis reklaamida oma teenuseid või leida sobivaid teenusepakkujaid.

Ligi seitsme tuhande kasutajaga grupp koondab kokku ehitushuvilisi Lõuna-Eesti piirkonnast. Kaubaks läheb samuti kõik ehitusvaldkonnaga seonduv.

Kellel Facebooki konto puudub, saab oma ehitusjäägid utiliseerida või puuduvat materjali otsida Ehitusfoorumi ostu-müügi rubriigist. Samast foorumis on võimalik ka enda tööriistu välja rentida või teistelt laenutada.

5. Ostu-müügiportaalid Kuldne Börs, Soov ja Okidoki

Kuigi Facebooki gruppides on toimetamine mugavam ja kiirem, võib oma kaubast lahti saada või uut vajalikku kraami leida ka suurematest ostu-müügiportaalidest. Plussideks Facebooki gruppide ees on otsingumootori olemasolu.

Hea lugeja! Kui oskad soovitada veel mõnda head kauplemisportaali, anna meile sellest kommentaariumis teada!

LOE LISAKS: