Ilmselt avame me kõik külmkapi ust tihedamini, kui selleks tegelikult tarvidust on. LG InstaView Door-in-Door™ külmkapp aga annab võimaluse heita pilk külmiku sisemusse ilma ust avamata, vähendades seeläbi külma õhu kadu kuni 41%. Ühtlasi on külmik varustatud ka LG poolt välja töötatud ja patenteeritud Inverter Linear kompressoriga, mis pakub kuni 32% energiasäästu, tipptasemel vastupidavust ja optimaalset temperatuurijuhtimist.

Külmik, mis hoiab toidu kauem värskena

Spetsiaalselt puu- ja köögiviljade hoiustamiseks mõeldud Fresh Balancer sahtel on varustatud lihtsa lülitiga, mis võimaldab reguleerida optimaalset niiskustaset ja seeläbi säilitada värskete saaduste parimad omadused. Samuti on loodud palju väiksemaid ja üksteisest eraldatud sektsioone, mis muudab erinevate toiduainegruppide hoiustamise mugavaks ja aitab tagada ühtlase temperatuuri terves külmikus.

Loomulikult ei puudu uuel külmikul ka ühilduvus kasutaja nutiseadmega. Nimelt võimaldab LG Smart ThinQ süsteem külmikut juhtida nutitelefonist ja seda igal ajal, igast kohast. Rakenduse abil on võimalik reguleerida temperatuuri, kontrollida jääteket ja sooritada veatuvastust.

Lisaks eelpool mainitule on uuel külmikul ka uksele kinnitatud õhuke jäämasin, mis jätab sügavkülmikusse rohkem ruumi.