„Manta Maja iseloomustab kaasaaegne ja uuenduslik kontseptsioon,“ ütles büroopindade väljaüürimisega tegelev Uus Maa Kinnisvarabüroo maakler Danel Talpsepp.
„Majas tegutseb jõusaal, mida saab soodsa hinna eest külastada ööpäev läbi. Esimesel korrusel hakkavad tegutsema ilusalong, lillepood ning lõunarestoran. Teisel ja kolmandal korrusel asuvad kontoriruumid: avatud büroo, kus ettevõtjatel on võimalus üürida omale töölaud ning nautida kõiki kontoriga kaasatulevaid lisahüvesid.“

Manta Majas on kontoripinda võimalik üürida nii lühiajaliselt kui ka pikemaks perioodiks. Kokku on üüritavat pinda ca 2000 ruutmeetrit, mis jaotub kolme maapealse ja ühe maa-aluse korruse vahel. Hoone väljaüürimisega tegeleb Uus Maa Kinnisvarabüroo ning maja arendaja on Hammerhead OÜ.

Manta Maja on oma nime saanud soolases vees kuni 7-meetri pikkuseks kasvava intelligentse kalaliigi Manta Ray järgi. Manta Ray on tuntud oma pika eluea, tasakaalukuse ning sõbraliku käitumise poolest. Suursugune hiiglane koondab enda ümber hulganisti väiksemaid kalu, kes mereelukaga kaasa ujuvad ja turvalist keskkonda naudivad.
Allikas: Uus Maa Kinnisvarabüroo