Väike ja õhuke puidust sindel muutub fassaadil või interjööris trendikaks seinakatteks. Sindlitel on ka oma ajalugu. Varasematel aegadel tahuti sindleid ehk õhukesi puitplaate käsitsi ja kasutati eelkõige katustel. 19. sajandi algul, kui leiutati aurumasinad, oli võimalik neid tööstuslikult toota ja sindlikasutus hoogustus. Põhja-Ameerikas olid levinud eelkõige seedrist sindlid, Euroopas ja Skandinaavias aga männipuust.
Moetuultest tiivustatuna on Thermory toonud turule uued termosaare sindlid. Termosaare sindlid ühendavad põneva kihilise tekstuuri termopuidu eelistega nagu soe rikkalik termosaare toon ja silmapaistev puidustruktuur.
Välisoludes astub mängu ilmastik, mille võimuses sindlisein oma välimust tasa ja targu muutma asub. Soe rikkalik puidutoon muutub ajapikku väärikaks hõbehalliks.
Thermory termosaare sindleid on saada nii üksiklahendusena kui ka sindlielemendina, kus sindlirea kinnitamiseks kasutatakse PaC-System lahendust. Enne paigaldust kinnitatakse seinale aluskonstruktsioon juba eelnevalt paigaldatud kinnitusklambritega. Sindlielemendid kinnituvad klambritele vaid kerge surumisega. Tänu väljatöötatud alusele on tagatud mitte üksnes kiire paigaldus, vaid ka piisav õhu juurdepääs ja seega toote pikem eluiga.
Õhu liikumine sindlite all on oluline, sest suurendab nende vastupidavust, vähendab niiskusohtu ja säästab energiat.
Allikas: Thermory