Klaasiga kaetud hoone on disaininud kohalik firma nimega AC Martin. Hoone kogukõrgus koos tornitipuga on 355 meetrit, mis on lausa 85 meetrit kõrgem, kui samas linnas asuv pilvelõhkuja nimega US Bank Tower.

Hoone asub kesklinnas pilvelõhkujate piirkonnas aadressil Wilshire Boulevard 900 ja kujutab endast 73 korruselist ehitist, millest osadel korrustel asuvad kontorid ja äripinnad ning ülejäänud pinnal on InterContinental Hotel.

Hotellis on 889 numbrituba, erinevad restoranid ja baarid ning samuti avatud terrass koos katusel asuva basseiniga. Hoone tipus asub purjekujuline klaasosa, mis on ühtlasi kaetud ka LED-tuledega, mis kulgevad edasi mööda hoone külge.
Hoone ehitusmaksumuseks hinnatakse umbes 1,2 miljardit dollarit ehk ligikaudu 1,05 miljardit eurot. Ehitust alustati 2014. aastal ja hoone valmis 2016. aasta septembrikuus.
Varasem Los Angelase kõrgeim hoone US Bank Tower ehitati 1989. aastal. Sellele lisati aga hiljuti 305 meetri kõrgusele hooneväline klaasist toru, mida mööda saavad inimesed liugu lasta.