Selleks et saaks hakata maja ehitama, osta juba valmis moodulhoone või renoveerida vana elamut, on vaja raha. Kui juhuslikult ei ole endal rahakotti auku põletamas vajalik kogus eurosid, siis aitab puuduoleva osa unistuste kodu ehitamiseks leida pank.

Tänases saates arutamegi Eesti ühe noorema panga, kodumaise Coop Panga erakliendi kinnisvarafinantseerimise äriliini juhi Karin Ossipovaga, millised on tingimused, mida klient ja pank peavad täitma, et koos maja ehitada.

“Kõige olulisem sõnum, mis minul on edastada, on see, et Coop Panka tasub oma ideedega alati sisse astuda. Me kuulame mõtted ära ja kui vähegi võimalik, aitame unistused ka ellu viia. Praegu räägime maja ehitusest ning ma saan öelda, et Coop Panga kliendihaldurid on aegade jooksul piltlikult nii mõnegi maja ehitanud,” räägib Ossipova.

Millistel tingimustel annab Coop Pank laenu, mis on kliendil vaja enne panka minekut korda ajada, millist tagatist pank nõuab või kui palju laenu saab – nendele küsimustele saab saate jooksul kenasti vastused.

Kõikide küsimuste, ettepanekute ja kommentaaridega palun pöörduda meie poole kirjalikult: ehitamemaja@ekspressmeedia.ee

Kuula esimest “Ehitame Maja” saadet siin:

1x
00:00


Jaga
Kommentaarid