21,5 m2 hoone aluseks on kärjekujuline põhiplaan, millele asetatud seinapinnad koosnevad ühesuurustest rombikujulistest moodulitest.

Taoline struktuur on lihtne ja ökonoomne, kuid samas tugev ning pakub võrratuid ruumielamusi. Kogu struktuuri hoiavad üleval kuus posti ning hoone kolm maha toetuvat otsapunkti. Jaanuse sõnul oleks hakkama saanud ka kolme toetuspostiga, kuid siis oleks tulnud suurema läbimõõduga prussid valida. Põrandatalad asetuvad elulille struktuuri järgi, kus kolmnurkne süsteem annab juurde stabiilsust.

Suvise koduna pikeneb ruum sujuvalt terrassile ja õuealale, mis kuulub jagamisele kohalike lindude-loomadega. Noa on algusest lõpuni ise valmis ehitatud, vaid seinte katmisel lubikrohviga ning katuse paikatõstmisel on kasutatud abijõude. Siseseinad on kaetud isepunutud krohvimattide ning kohupiimavärviga. 

Välislaudis on töödeldud raudoksiidiga, katusel on kasutatud termopuitu. Kui tavapärased nelinurksed aknad raamistavad vaate, siis Noa ümmargused aknad pigem avardavad vaadet üle lageda välja. Pimedas peegeldavad aknad ruumi sisemust ja tekitavad mulje, nagu oleksid järgmised moodulid juba akende taha lisatud. Erineva nurga all asetsevad seinad loovad visuaalse efekti.

Noa plaanitakse tootmisesse tuua poolfabritseeritud moodulmajana. Tellijal on võimalik valida, kui mitmest moodulist maja koosneb, soovi korral saab mooduleid juurde liita ja ümber paigutada. Aknaavast saab mooduli liitekohas ukseava.

Kuigi Noa ruutmeetritega ei priiska, ergastavad ruum ja atmosfäär mõtteid ning pakuvad ajatuse tunnet. Noad iseloomustab ruumi sakraalsus, mis on ühtaegu loomulik ja looduslik. Huvitav on mõelda, kuidas ruum meid mõjutab ning millised on ruumis viibimise vaimsed “tagajärjed”. Noa avardab ruumist mõtlemist ja ruumi tajumist delikaatsel moel. Tänu struktuuri universaalsusele räägib Noa meiega olemuslikul tasandil, läbi tajude.

Noa on tekitanud lumepalliefekti, sest majakesest on kirjutanud mitmed maailma mainekad disainilehed: Dezeen, Inhabitat ja Design du Jour, lisaks mitmed väiksemad tegelased.