Haven Kakumäe OÜ juhatuse liikme Neeme Kaarma sõnul on esimesed lepingud klientidega sõlmitud. „Valisime Sotheby oma partneriks, kuna Eesti oludes on tegemist küllaltki eksklusiivse arendusega, milliste müügi kogemus on Sothebyl väga suur. Me näeme ostjatena nii Eesti inimesi kui ka välismaalasi, kes hindavad Kakumäe elukeskkonda ning arendaja poolt pakutavat lisaväärtust kogu sadamakompleksi ja infrastruktuuri arendamise näol. Usun, et Haven Kakumäe kompleksi valmimisega muutub kogu piirkonna kinnisvara väärtus,“ sõnas Kaarma.

Neljapäeval sai Haven Kakumäe Residentsi elamuarendus nurgakivi, mille tseremoonial osalesid Tallinna Haabersti linnaosavanem Marek Jürgenson, Haven Kakumäe arendajate ja projekti partnerite, LHV ning Nordeconi esindajad.

Haven Kakumäe Residentsi ehitab Nordecon Ehitus ja finantseerib LHV Pank. Arendus hõlmab erinevate planeeringute ja avarate terrassidega 2- kuni 5-toalisi kortereid ning urban-villasid elamispinnaga 59 m2 kuni 178 m2. Parkimine on maa-aluses köetavas parklas, kus asuvad ka panipaigad ning kõikidele korrustele pääseb liftiga.

Haven Kakumäe on Baltimaade kaasaegseima infrastruktuuriga jahisadam ja tippklassi mereäärsed korterelamud vaikses ning peresõbralikus piirkonnas Kakumäel.

LOE LISAKS: