Electrolux Eesti müügiesindaja Margus Peetrise sõnul kindlustavad PerfectCare seadmete spetsiaalsed pesu- ja kuivatusprogrammid ning tehnoloogiad, et kõik rõivad säilitavad algupärased omadused – olgu tegu siidi, villa või spetsiifilisest materjalist spordirõivaga.
Lisaks funktsionaalsusele on suurt rõhku pandud Peetrise sõnul uute seadmete puhul ka disainile ning ettevõtte poolt läbiviidud uuring näitas, et koguni 82% vastanutest eelistas just Electroluxi uute pesuseadmete disaini.

PerfectCare tootesarja kuuluvad pesumasinad ja –kuivatid jagunevad nelja tootegruppi: 600, 700, 800 ja 900.
Uuenenud disainiga pesumasinate tehnoloogiad kohandavad muuhulgas programmi sätteid vastavalt pesukogusele ning kasutavad pesutsükli lõpus aurutöötlust, et vähendada rõivaste kortsumist. Samuti segavad teatud mudelid pesuvahendi enne trumlisse jõudmist veega ning puhastavad ioonfiltri abil vee kõikidest mineraalosakestest, mis aitab 30-kraadi juures saavutada 60-kraadiga võrdseid pesutulemusi.
Pesukuivatite niiskuse ja temperatuuriandurid reguleerivad aja- ja energiakulu, samuti on võimalik pesu töödelda tavapärasest poole madalamatel temperatuuridel, vältides kulumist ja säilitades vormi.

Lisaks pakuvad mõned uue seeria mudelid kuivatusprogrammi, mis ei muuda villase rõiva vormi ja tekstuuri ning muudab need õhu käes kuivatamisega võrreldes pehmemaks, samuti hooldab õrnalt siidi ning aitab säilitada vee- ja tuulekindlate välisriiete omadusi.
Uue lisana sisaldavad PerfectCare pesuseadmete 700, 800 ja 900 mudelid auruprogrammis FreshScent süsteemi, mis jätab riietele äsjapestud tunde ilma pesutsüklit kasutamata. Electrolux pakub programmi tarbeks kahte lõhnaainet – värskendavat tsitrust ning õrna lillearoomi.
Esimene uue disaini ning lisadega pesu- ja kuivatusseadmete mudel 600 on juba Eestis müügile jõudnud, 700 saabub müügile aasta lõpus ning 800 ja 900 mudeleid leiab kauplustest uue aasta algusest.