Villeroy & Boch Gustavsbergi Eesti müügi- ja turundusjuhi Aivi Paju sõnul on tänaseks Tallinnas uksed avanud või veel kujundamisel mitmeid söögikohti, kus põhjamaise disainiga pastelsetes toonides Villeroy & Boch valamud on leidnud koha restorani saalis.

„Näiteks Aet Pieli sisekujundusega restoranis Fredo pakuvad maailmakuulsa Taani disaineri Gesa Hanseni loodud värvikontseptsiooniga Villeroy & Bochi valamud mitte ainult silmailu, vaid neil on ka suur funktsionaalne väärtus. Valamud on paigutatud just selliselt, et oma tellimuse esitanud külastaja saaks kohe käed pesta ega peaks selleks toiminguks minema eemalasuvasse tualetti,“ kirjeldas Aivi Paju tunnustatud sisekujundaja loodud praktilist lahendust.

Tema sõnul on Villeroy & Bochi Artise sarja valamute värvigamma just selline, et põhjamaiselt minimalistliku maitsemeelega sisustajad saaksid lihtsa vormi ning sobivat värvitooni valamuga anda ruumile huvitava aktsendi.

„Aet Piel valis Fredosse valamud, mille hall väline pind ning selge geomeetriline vorm sobituvad ideaalselt industriaalhõngulisse interjööri. Hallid betooni- ja pruunid puidutoonid mõjuvad pretensioonitult, rahustavalt. Sellises värvikeskkonnas on hea ennast mugavalt tunda,“ rääkis Paju.