1. Namaste Zen
Namaste mullivann Zen.

Zen on selle hooaja uudismudel. Vanni võib esile tõsta kolmel põhjusel:
* Ruumikus. Süvenedes põhjalikumalt vanni spetsifikatsiooni, selgub, et tegu on 180 cm pika ja ruumika vanniga, kus on lahendalt ruumi ka kahele inimesele.
* Disain. Namaste mullivann Zen on tegelikult väga lihtsate ja sirgete joontega, mistõttu sobitub ta enamiku vannitubade disainidega. Silmailu pakub aga vanni väliskest, mis on uudse tehnoloogiaga valmistatud wenge-värvi puitmuster. Esipaneel on 100% veekindel ning ei muuda oma värvi ega tooni ka aja jooksul.
* Varustus. Zen’i tuleb juba täisvarustuses. Vanni konfiguratsioonis on veesoojendaja, mis hoiab temperatuuri ühtlasena ka pikemal vanniskäigul.
2. Vispool Astoria
Erinevalt enamikest lõvijalgadega vannidest on Astoria üks serv täiesti sirge.

Viktoriaanlik lõvijalgadel vann on kujunenud omamoodi klassikaks ning enamikele vannisõpradele ei ole see midagi kardinaalselt uut. Vispool Astoria on aga mitmes mõttes eriline.
* Tegu on kivivanniga. See tähendab seda, et vann hoiab väga hästi sooja, ei kõmise ega nagise kasutamisel ning lisaks on sellele 25-aastane garantii. Sisuliselt on tegu vanniga, mida kolides võib ühest kodust teise kaasa võtta.
* Seda saab paigaldada seina äärde olemasoleva vanni asemele. Erinevalt enamikest lõvijalgadega vannidest on Astoria üks serv täiesti sirge. See tähendab, et vanni saab lihtsa vaevaga paigaldada olemasoleva vanni asemele ning vannisegisti paigaldamine ei eelda suuri lisatöid või väga eksklusiivseid segisteid. Vannisegistiks sobi täiesti tavaline seina peale kinnitatav vannisegisti.
* Seda saab tellida mistahes värvitoonis.
3. Balteco Azur
Balteco kivivann Azur.

Balteco kivivannid on Eestis hästi tuntud ning enamjaolt ka palavalt armastatud. Missuguse kivivanni disain just kõige ilusam on? See kipub olema juba maitseasi, aga kivivann Azur on eriline hoopis teisel asjaolul - see on väga kompaktne, aga ruumikas. Kivivanni Azur on võimalik tellida pikkusega 130, 140 ja 150 cm, mis tähendab, et nüüd saavad ka kõik väikeste vannitubade omanikud endale kaasaegse vanni ära mahutada. Sõltumata vanni lühikesest mõõdust, mahutab see endiselt 190 - 240 l vett, mis tähendab, et ka pikemat kasvu vannisõber saab endiselt olla jalatallast kaelani soojas vees.

4. Namaste Brilliant Black

Onyx-musta pinnaviimistlusega mullivann Namaste Briliant Black.

Midagi pole parata, aga sügavat musta värvi ja suure esiklaasiga mullivanni ei ole keegi suutnud aasta jooksul üle trumbata.
Selles on midagi väga julget ja erilist, kui ühel päeval kaunistab vannituba hoopis süsimust mullivann. Vastupidiselt levinud arvamusele, ei tähenda see seda, et kogu vannituba peaks olema tumedates toonides. Pigem sobib see vannitubadesse, mis on üleni valged ja vajavad tasakaalustamiseks ka mõnda tumedat elementi.
5. Schönberg Leipzig
Ülimalt ruumikas mullivann Schönberg Leipzig.

Ülimalt ruumikas mullivann Schönberg Leipzig jõuab edetabelisse samuti juba teist aastat järjest, kuid seekord on tegu uue ja täiustatud mudeliga. Vanni suurusest ja ruumikusest saab aru juba pildi järgi, kuid selle vanni teeb eriliseks ka materjalide valik. Nimelt on vanni väliskest valmistatud termopuidust, mis õlitatud kujul jätab väga naturaalse ning sooja tunde, olles samas ka väga vastupidav.
Tehnilisest küljest on selle vanni puhul huvitav ka üks lisalüliti, mis võimaldab üksinda suurt vanni kasutades suunata kogu massaaživõimsuse ainult ühele vanni poolele. Rääkides võimsusest, siis selle puudust ei ole. Vannil on kaks mootorit ning 36 massaažidüüsi. Vann mahutab 560 liitrit vett.

6. Vispool Dea 8

Kõrgendatud keskosaga kivivann Dea 8.
Midagi disainigurmaanidele. Kõrgendatud keskosaga kivivann Dea 8 on saanud tähelepanu oma disaini tõttu, kuid meie tõstame esile ka selle vanni ergonoomikat. Vannis lebades tekib tõeline turvatunne ning kivivanni massiivsus on Dea puhul valatud õhukesse skandinaavialikku disainivormi
Vanni peamiseks koostisosaks on naturaalne kivi ning garantii kogu vannile on 25 aastat.
7. Balteco Integra
Mõnus siidine ja soe kivivann, mis on dekoreeritud puiduse väliskestaga.
Massiivse ja tugeva konstruktsiooniga Xonyx kivivann Integra üllatab välisviimistlusega. Esmakordselt on võimalik Balteco kivivannile lisada dekoratiivne esipaneel. Hetkel on valikus hele puit, tume puit, hall muster ning valge kõrgläige. Mõnus siidine ja soe kivivann, mis on dekoreeritud puiduse väliskestaga on tõeline “jackpot” nii sisekujundajatele kui igapäevastele vannikasutajatele.

Balteco Integra standardne mõõt on 170 cm, kuid see mudel on saadaval ka ülipika ehk 210 cm pikkuse mudelina.

8. Namaste Harmony

Namaste Harmony on kombinatsioon disainist  ning praktilisusest.
Namaste Harmony on kombinatsioon disainist, massaažist ning praktilisusest. Välimuse poolest tundub, et tegu on disainvanniga. Omadusi uurides selgub, et lisaks efektsele välimusele on vannil ka korralik massaažisüsteem.
Süüvides veelgi põhjalikumalt vanni paigaldustingimustesse, selgub, et vannil on jäetud üks nurk sirgjooneliseks, et seda oleks lihtne paigaldada seina äärde olemasoleva vanni asemele. Vanni komplekti kuulub ka segisti, mis tähendab et selle vanni paigaldamiseks on vaja kõigest ühendada veetorud ning vannimõnud võivad alata. Kõik efektne ei pea olema alati ülikeeruline.

9. Ravak Formy

Minimalistlik Ravak Formy - kõige ägedam?
Minimalistlik Ravak Formy - kas kõige ägedam vann? Jah, seda just kahel põhjusel. Minimalism on moes ja sellel vannil ei ole ühtegi üleliigset detaili või joont. Mõnusalt kitsas esiserv ja parajalt lai siseserv veini või küünalde toetamiseks. Lisaks on seda lihtne paigaldada ning see on väga kvaliteetne.

Allikas: lähemalt saad lugeda Sansan.ee