Hemtex
Hemtex on pood, mis mind tegelikult skandinaavialiku disaini juurde viis. Elasin siis veel vanalinnamüüride vahel, kui nad poe Solarise keskuses avasid. See vaade, mis mulle sisse astudes avanes, võttis hingetuks ja… rahatuks. Elasin siis veel üürikorteris ja hakkasin aastaid varem kilekottide kaupa tooteid koju tooma. Rene teenis veel sõjaväes aega ja kodus käies sai kõike mitu korda näha. Hemtexi juures meelib mulle nende mitmekesisus ja samas see, et mõnda toodet võin ma sealt igal ajal saada ehk et ajatute toodete hulk on meeldivalt suur ja ei sega uusi! Hemtex on ka see pood, mis mõnusasti hooaegu vahetab ja alati on huvitav oodata — mis on järgmiseks? Vaata SIIT.

Aatrium
Aatrium võib tunduda igav, kuid teine korrus võib sind endasse neelata. Rohkelt pudi-padi, millesse kaevuda ja endale sisustuspärleid leida! Lisaks on neil hea kardinate valik ning rohkelt lahedaid valgusteid! Aatriumust on pärit meie ühed kardinad, lamp, tool, hõbedane hirvepea ja kindlasti veel mõni ese. Vaata SIIT.

Muster
See on pood, mis ei vaja pikemat kirjeldamist ega lummuse selgitamist. Mustrist ei tule tühjade kätega ära vist küll mitte keegi! Pood on täis nõusid, kardinaid, vaipu ja kõiksuguseid ootamatuid vidinaid! Peamine stiil on shabby chic. Vaata SIIT.

Home art
Pood, kus on tore käia peale või enne Telliskivi erinevate restoranide külastamist. Lisaks on seal mõnus ja armas kohvik. Poes on müügil kõike ja kõigile nii kööki, elutuppa kui ka magamistuppa. Oma valikuga suudavad nad mind üllatada pea igal korral ja kõik tooted sobivad mu skandinaavialikku koju ideaalselt! Viimasena sain endale sealt paari vahvaid öökulliga kapinuppe! Vaata SIIT.

  • Miramii kõiki blogipostitusi saad lugeda SIIT.