Paberist lipurida
Lipuridasid müüakse nii tekstiilist kui ka kilest. Lihtsaim variant on see aga valmistada kõige tavalisemast värvilisest paberist! Lihtsalt lõika sobivas suuruses ja teemakohastes värvides kolmnurgakesed ja õmble need omavahel kokku.

Muffinite kaunistamine
Lastel ja miks mitte ka täiskasvanutel on alati lõbus, kui on mingi ühine tegevus. Ja mis oleks parem, kui see ühine tegevus lõppeks ühise söömisega! Vaja läheb vaid neljale kohvitopsile sobivat alust; õlletopse, millest alles jätta vaid veerand põhjaosa ja rohkelt kaunistusi. Muffini saab mugavalt topsialuse keskele paigutada ja topsid täita meeldivate kaunistustega! Nii väldid segadust!

Fotosein
Et fotoseina teha, ei pea olema kallist tapeeti või rohkelt valget paberit. Rääkimata kallitest fototaustadest ja taustahoidjatest. Pole vaja muud kui kahte puud, ühte rulli ehituskile ja lõbu võib alata! Lapsed naudivad muidugi ka selle kile kaunistamist. Nüüd lisa natukene kaunistusi ja pildistamiseks lõbusaid vidinaid! Meeleolukad pildid kogu eluks!

Valguslaternad ja küünlad
Meil on küll suveõhtud valged, kuid ikka ja alati sobivad õhtusele aiapeole küünlad, tõrvikud, laternad jms. Laternaid saab riputada aiale ja okstele ning küünaldest-tõrvikutest saab teha ka meeleoluka kujundi.
  • Kõiki Miramii lugusid saad lugeda SIIT.