Pole ju saladus, et mulle kõiksugu isetehtud asjad meeldivad ja nii ongi lahe näha, mida kõike meie maal korda saadetakse! Andekaid noori jagub kõikjale: vöömaailma, jalatsite buduaari, siiditrükiplaatide vahele ja nahkade keskele!

Kultuurikatel on ka ise uue kuue saanud, selle ees laiutab ilmatuma suur jalgrattaparkla ja sisemus köitis nii minu kui ka minu kaaslaste tähelepanu väga pikaks ajaks! Tehasehoonest on loodud moodne ja mõnus keskkond.

Siin on minu lemmikud, kelle töödega oli au kohtuda!

Kummivööbik! Tegu on unarusse jäänud rattakummide taaskasutusega! Jah… need saavad endale uue elu püksivöö näol. Vahva on see, et need on midagi, mis peaks kestma aastaid ja aastaid!

Tegu on imearmsa lisasadulaga, millega on hea oma nööbikest sõidutada! Sadula enda nimi on ka Nööp ja valmib täielikult käsitööna! Kusjuures Nööpsadula pakend on ka nii lahe, et see on ideaalne kingitus ükskõik kellele, kel nööpe sõidutada vaja!

Lugu T-särgi hüüdlause on “Iga laps kannab oma lugu”. Mulle meenutas see padjapüüri, mis mul väiksena oli ja mille abil isa muinaslugusid vestis. Särgil olevad loomakesed saavad olla tegelased kõikide pisikeste kandjate lugudes. Eriti meeldib see, et pildid on kujutatud kergelt origami-võtmes ja säilitavad seega oma modernse olemuse ilma liigse suhkru ja maasikavahuta!

Kärt Põldmanni kingad püüdsid mu pilgu juba kaugelt. Mina kui väga Itaalia jalanõude armastaja tundsin kohe ära väga kõrge kvaliteedi nii disainis, materjalides kui ka üldviimistluses. Kärt lubabki, et jalanõude valmistamisel kasutatakse vaid kõige paremaid materjale. Kingadest õhkub ülimat stiilsust kus on tunda pisut skandinaavialikku hõngu. Made in love!

Prints by TM on midagi, mis ma tunnen, et minu kodust puudu on! Luban, et võtan jalad selga ja külastan neid peagi. Mu elukaaslane muidu väga pilte meie kodus ei armasta, aga see on midagi, mis ka tema südame kiiremini põksuma paneb!

Wooden lifestyle — puidust kikilipsud! President tõi kikikad uuesti moodi ja lõpetamised on ees! Mis oleks parim, kui erineda teistest just mõnusa eestimaise kikilipsuga!

Minule jättis disainiturg väga meeldiva mulje ja loodan sarnaseid sündmuseid meie väikeses Eestis veel ja veel näha!