Sai siililegi selgeks, et mul on vaja veel riiuleid! Ja ruttu! Riiuleid, kuhu saaksin oma asjad ilusasti välja panna ja kus nad nii sasipesana ei tunduks.

Esimene mõte oli teha vineerist maast laeni riiul ja kõik asjad puidust karpidesse panna. Kuna aga üsna kõrge liistu tõttu see päris sellisena välja poleks tulnud, siis tuli midagi uut välja mõelda.

Ja seal ta oli! Keset peterselli- ja aedsalatiseemneid Bauhausi aiandusosakonnas! Ilus ja ideaalne potitaimede riiul. Muide, täpselt selline, nagu ma aasta aega tagasi taga otsisin. Kuigi ka siis poleks see kaunite pottide hoidmise ülesannet täitnud. See on selline mõnus kiiks kogu sisustamise teema juures — näha raamist välja ja julgesti katsetada, anda asjadele muu funktsioon. See toimib — proovige!

Ei läinud tundigi, kui olin koju jõudnud ja selle üles seadnud ning ära kujundanud. Kõik mu kuldsed anumad said endale ainuõige ja auväärse koha.

Ja nüüd nad vaatavad teineteist! Mõnusalt tühi ja hubane kontorilaud ning kelmikalt kuldseid sädemeid pilduv kunstiriiul!