Uurisime elutoa omanikult Katrinalt osalemise kohta.

Miks otsustasite osaleda vaheauhinna võistlusel?

Otsustasin osaleda, sest sain just enne pildi tegemist viimase detaili meie elutoas paika asetatud ja tundsin, et nüüd võib kodu näidata küll.

Kui vana või uus on elutuba?

Korteri valmis 9 kuud tagasi, elutuba sai viimase lihvi - nagu eelpool mainitud - umbes paar kuud tagasi.

Mis on elutoa puhul oluline?

Põhiline on meie elutoas 3,8-meetrine lagi ja naturaalne valgus. Materjalid ja värvid on võimalikult naturaalsed ning enamik sisustuselementidest on pärit Eesti tootjatelt või valmistatud ise.

Milline kaasvõistlejate elutuba teile kõige rohkem meeldis?

Kaasvõistlejatest meeldis napilt enam samuti väga valgusküllane põhjamaiselt karge elutuba, kus püüavad pilku läbi mõeldud detailid. Ka pildistatud on seda kodu hästi, mis on alati oluline.

Kas on plaanis ka fotovõistluse teistes kategooriates osaleda?

Teistest kategooriatest tahaks peaauhinnale kandideerida ehk terve kodu võistlustulle panna.


Septembrikuus on luubi all magamistuba — vaheauhinna, 200-eurose kinkekaardi on välja pannud Delux ja võitja selgub septembri lõpus rahvahääletusel. Delux on välja pannud ka magamistoa kategooria peaauhinna — 500 € kinkekaardi võitja selgub rahvahääletusel novembrikuu alguses. Kõik vaheauhindade võitjad osalevad ka finaalis. Pilte võib saata fotovõistlusele kuni oktoobri lõpuni kõikides kategooriates, sest sügisel selguvad kategooriate peaauhinna võitjad.

Auhinnafond on 6000 eurot. Peaauhinna, 2000-eurose aiamaja on välja pannud Nordikwood. Loe ja osale või kui sõbral on kena kodu, siis soovita talle! Vaata lähemalt moodnekodu aasta auhinnad 2017.

Vaata kõiki elutoa kategootia vaheauhinnale kandideerinud elutubasid.
Jaga
Kommentaarid