1. Armas suvekodu mere lähedal! Haapse küla
Jõelähtme vald, 59,7 m², hind 89 000 €

Hoole ja armastusega ehitatud ja kujundatud ilusa krundiga armas suvekodu. Vaiksel, päikselisel krundil lisaks suvemajale väike külalistemaja, maakelder, kuur+saun+kuivkäimla. Valge liivaga kaunis ujumisrand 300 meetri kaugusel. Lähedal toredad seene- ja marjametsad. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

2. Suvila paksu metsa sees, Tuulna küla, Keila vald, Harjumaa, 38,6 m². Hind 49 500 €
Arhitekt Raine Karpi projekteeritud suvila Kloogarannast 1,5 km kaugusel paksu põlismetsa sees. Rajatiste hoonetealune pind on 75 m2, millest toad 29 m2, saunaosa 10 m2, autuvarjualune 12 m2, suur päikesepoolne terrass ja puukuurid. Köögis soojamüüriga pliit, toas kamin. Klooga ujumisrand 20 minuti jalutuskäigu kaugusel, autoga 5 min. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

3. Hoolitsetud õuega, suure potendsiaaliga suvila Laulasmaal, 98 m². Hind 64 000 €
Maja sissepääsu juures asub suur kaminaga terrass. Hoone esimesel korrusel asub valgusküllane suurte akendega elutuba, köök, saunakompleks ning eraldi asuvad vannituba ja wc. Kogu õu on peremehelikult hooldatud ja korras. Krundil asub lisaks põhihoonele veel kasvuhoone koos tööriistakuuriga. Tagaaias asub ka salvkaev, millest saab vett aia või iseenda kastmiseks. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

4. Hubane suvemaja jõe lähedal. Karla küla, Rae vald, 41,2 m². Hind 89 900 €
Kinnistu suurus on 900 m2 Kahekorruseline puumaja on ehitatud 1990. aastal. Lisaks olemas saun ja garaaž. Esimesel korrusel ilus terrass, elutuba kaminaga, eraldi köök, saunakompleks ning wc. Teisel korrusel on kaks magamistuba, suurem magamistuba koos rõduga. Hooldatud aed, kinnistut ümbritseb tihe hekk, aias kandvad viljapuud ja -põõsad, palju lilli ja ilupuid, olemas kasvuhoone 3x4 m. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

5. Suurepärase asukoha ja basseiniga suvekodu rahulikus ja rohelises piirkonnas. Kloogaranna küla, Keila vald, 60 m². Hind 105 000 €
Majas võimalik elada ka aastaringselt. Peamajas asub avatud köögiga elutuba ja ülemisel tasapinnal magamiskohad, maja teises tiivas asub eraldi külalistetuba ning saunamaja. Saunamaja all on kelder. Kinnistul on korralik auto varjualune, suur terrass, välikäimla ja bassein. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

6. Renoveeritud suvila koos saunamajaga, Keila-Joa, Türisalu küla, Harku vald, 100 m². Hind 109 000 €
Suvila on 77,3 m2. Esimesel korrusel on wc, puupliidiga köök ning suur elutuba koos ahjuga. Teisel korrusel on avar suurem ruum. Saunamaja renoveeriti 2014. aastal. Hoov on ümbritsetud aiaga. Krunt on hoolitsetud ning kõrghaljastusega. Kasvavad erinevad männid, kadakad, kuused ja elupuud. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

7. Hubane suvila Vääna-Jõesuus. Harku vald, Harjumaa, 147 m². 49 000 €
Kinnistu kõrghaljastusega, korras, hooldatud. Eraldi kasvuhoone, puukuur. Kinnistul kasvavad marjapõõsad, õunapuud. Läheduses Vääna-Jõesuu uus koolimaja, bussipeatus, kauplus. Ühendus Tallinaga väga hea. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

8. Väga heas seisukorras suvila! Vääna-Jõesuu küla, Harku vald, 38.5 m². Hind 56 000 €
1300 m2 krundiga suvila hinnatud vaikses suvilate ja eramute piirkonnas, Vääna-Jõesuu külas. Avar katusealune terrass suurusega 13 m2. Eraldi on kinnistul saun koos kuuriga. Eraldi hoonena puidust autogaraaž. Krundil on eraldi kaev, kust saab vett aia kastmiseks. Kinnistul on väga ilus ja hooldatud iluaed ning lisaks kasvuhoone, peenramaa, kirsi- ja õunapuud. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

9. Väike palksuvila mere lähedal. Leesi küla, Kuusalu vald, 32.7 m². Hind 60 000 €
Väikese palksuvilaga merelähedane elamumaa kinnistu kaunis Leesi kalurikülas merest 300 m kaugusel. Olemas kooskõlastused Lahemaa Rahvuspargilt kinnistule elamu ja abihoonete ehitamiseks. Tallinnast 64 km. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

10. Looduskaunis ja privaatses asukohas aiamaja. Maidla küla, Saue vald, 78 m². Hind 48 000 €
Soovi korral võimalus kohandada aastaringseks elamiseks. Aiamaja juurde kuulub saun ja garaaž. Aastaringne veevarustus on tagatud aiandusühistu puurkaevust. Suvilas on kamina- ja pliidiküte. Tubades ja köögis laudpõrandad. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

11. Majake mere lähedal. Kersalu küla, Keila vald, 75 m². Hind 79 000 €
Tegemist on armsa majakesega Kersalu külas Keila vallas. Maja sobib nii suvilaks kui ka aastaringseks kasutamiseks, kuna on korralikult soojustatud. Maja asub mere lähedal põlismändide all. Maja on 2012. aastal renoveeritud ja soojustatud. Elutoas on soojust salvestav kamin, mis juhib soojust ka teisele korrusele. Мaja taga on mõnus valgustatud puhkenurk. Mereni on 900 m. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

12. Kõrghaljastusega palkmajakompleks rahulikus piirkonnas! Keila-Joa, Türisalu küla, Harku vald, 62 m². Hind 99 700 €
Uus palkmajakompleks Keila-Joal. 2500-ruutmeetrine krunt asub rahulikus piirkonnas. Kõrghaljastus (kased, tammed). Krundil on ka viljapuud, marjapõõsad, köögivilja- ja püsikupeenrad ning kasvuhoone. Lisaks eluhoonele (42 m2) on krundil garaaž, kuur, saun koos pesuruumi ja saunaeesruumiga ning avara terrassiga. Sauna terrassil on mõnus kümblustünn. Maja kõrval asub vastvalminud suveköök. Krundil on vahva mängumaja ja mänguala (kiiged, liumägi, turnimisatraktsioonid) lastele. Maja sobib ka aastaringseks elamiseks. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

13. Suvekodu vanal talukohal. Kurkse küla, Padise vald. Hind 69 000 €
Kunagises rannarootslaste Kurkse külas vanal talukohal asuv kinnistu, suurus ligi 1 ha. Kaugus Tallinnast 50 km. 1,5 km kaugusele jääb meri ja Kurkse paadisadam koos ujumiskohaga. Kinnistul asub 1904. aastal ehitatud ümarpalkidest saunahoone suurusega 33 m2, mis on ümber ehitatud suvemajaks. Aiamaja terrassiga. Avarat, hästi hooldatud õueala ümbritsevad põlispuud, õue kõrval asub põllulapp koos viljapuude ja marjapõõsastega. Kinnistul asub kolm maakivivaret — jäänused kunagistest rannarootslaste hoonetest — mis pakuvad asjatundjale tahutud maakive ehitusmaterjaliks. Rohkesti vaba maad ja head võimalused nii suvila laiendamiseks kui ka elamu rajamiseks aastaringseks elamiseks. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.