Eelmiseks sügiseks (2013) õnnestus meil terrass küll kasutuskõlblikuks saada, aga selle tuunimisega jätkasime 2014. aastal uue hooga. Ideid oli kogunenud nii palju, et terve puhkusenädal läks nende kõikide realiseerimise peale. Omajagu aega võttis muidugi vanade ja kasutute asjade värskendamine ning ümber tegemine.

Näiteks leidis kasutust üks vana korvidega kummut, mis oli vahepeal niisama vedelema jäänud. Korve oli alguses kuus, aga tegime selle ümber nii, et nüüd on ülemistel korrustel hoopis erinevad riiulid. Allesjäänud korvid värvisime aga valgeks, et sobituks paremini ülejäänud mööbliga.

Omajagu aega läks uute toolide redisainimisele. Tahtsin, et need oleksid kõik sarnased, aga erineva mustriga. Lõpuks ostsime kaks valget ja kaks musta tooli. Valged jätsime selliseks, nagu need olid — pisut roostetanud välimusega. Mustad pintseldasin valge metallivärviga üle. Üks ägedamaid leide on kindlasti päikesepatareil töötavad punutud laternad.

Kogu värvimise ja lakkimise tagajärjel tekkis loomulikult ports tühje värvipotte. Neilegi leidsime uue kasutuse — võõpasin need väljastpoolt valge metallivärviga üle ja võtsin kasutusele lillepottidena.

Laste lemmikuks sai aga roosile tehtud n-ö kaitsepost. Panime sellele külge teeviidad, mis külalistel õhtuhämaruses aias orienteeruda aitaks.