Konkursile on oodatud osalema kõik alates paneelmajade tüüprõdudest kuni eramajade terrassideni. Rõdukonkursi reeglitega saab täpsemalt tutvuda: www.aiaparadiis.ee/rodukonkurss

Bauhofi Aiaparadiis on lisaks aiaomanikele mõelnud ka neile, kes elavad korteris, sest rõdu on iga linnakodu aed, mis annab ka korteris elavatele inimestele võimaluse kasvatada taimi ja nautida suvemõnusid. Seetõttu korraldabki Bauhof üle-eestilise kampaania, suure rõdukonkursi, mis kestab 7. maist kuni 26. juulini. Otsitakse parimat kahes kategoorias: „Suurim muutuja” ja „Nutikas rõdu”. Suurima muutuja puhul on oluline välja tuua enne ja pärast renoveerimist tehtud pildid ning nutika rõdu puhul arvestatakse väikese pinna oskuslikku kasutust või uudseid lahendusi. Mõlemal puhul peaks mainima ära ka Bauhofist pärit tooted.

Konkursi lõpus toimub hääletus, mille põhjal valitakse välja rahva lemmik. Peaauhind on 1500 € reisikinkekaart ning võitja selgitab välja žürii, kuhu kuuluvad Bauhofi Aiaparadiiside aiaosakondade juhatajad ja teised aiakaupade eksperdid. Lisaks loositakse iga kategooria parimatele välja Bauhofi kinkekaarte koguväärtuses 500 €. Kaunimate rõdude fotod avaldatakse augustis ka Bauhofi kodulehel, Bauhofi Facebookis ning moodnekodu.ee lehel.

Eelmisel aastal osales konkursil üle 250 rõdu ja terrassi ning peaauhind läks Rae Valda, Aaviku külla, kus osaleja ehitas ise vahva väliterrassi, kus suvemõnusid nautida. Võitja paistis silma põneva ja professionaalse lahendusega.

Nutika lahenduse kategooria võitis Mustamäe rõdule ehitatud kaunis puidust lillekast, mis ühildus kenasti rõdu üldilmega. Pildid enne ja pärast.

Suurima Muutuja kategooria võitjaks ostus 2 nädalaga valminud rõdukonstruktsioon koos lillede ja mööbliga.

Bauhof on Eesti suurima turuosaga ehitusmaterjalide ja aiakaupade müüja. Bauhofil on Eestis kokku 13 kauplust: Tallinnas, Jõhvis, Keilas, Laagris, Rakveres, Põlvas, Haapsalus, Kuressaares, Tartus, Pärnus, Valgas, Viljandis. Ettevõttes töötab kokku üle 400 inimese.