Kui linnas asuval korterelamul on õueruum, siis saab sinna mõnusa olemisepaiga tekitada. Seda muidugi eeldusel, et kõik majaelanikud sellega päri on. Päikesevarju võib moodustada nööride külge kinnitatud tekist või vaibast — boheemlaslik ja šikk. Pildil on Ikea 2018 suvekollektsiooni tooted. www.ikea.fi

Suvepidu

Mõnusal aiapeol ei pea mööbel olema uus ega tingimata välimööbel. Erinevad toolid ning vanad laualinikud loovad koduselt eklektilise meeleolu. Mida metsikum koht seda toredam metsapidu. Metsamaastik võib pisut niiske ja mudane olla, mistõttu on hea peoala eelnevalt kuivade õlgedega katta.

Suvepidu

Metsapeol ei pruugi istuda kännu peal vaid selleks kohale toimetatud mõnusates tugitoolides. Samas saab vana pehmemööbel ka tuulutatud.

Suvepidu

Kui pole soovi suuremat koosviibimist korraldada võib üllatada kaaslast piknikukutsega loodusesse kahele. Prantsuse tootja Fermobi (www.fermob.com) šikid kokkukäivad toolid ning laud sarjast PLEIN AIR on kerged paigast paika liigutamiseks ning võtavad kokkupandult vähe ruumi. Disain Pascal Mourque.

Suvepidu

Ma tahaks heljuda, heljuda, heljuda ja mis võiks olla selleks parim paik kui lopsaka looduse keskel romantilises võrkkiiges? Pildil on võrkkiik Sambito Hammock, tootja Skagerak (www.skagerak.dk)

Suvepidu

Elavat tuld on põhjust nautida ka enne ning pärast jaanipäeva. Turvaline viis on teha lõke spetsiaalsele selleks disainitud alusele. Pildil on lõkkealus nimega Qrater, mille keskel on ava, kust tuhk valgub kenasti selle all paiknevale alusele. Disain Dirk Wynants, tootja Extremis (www.extremis.com)

Suvepidu

Meeleolukad õuelaternad võib meisterdada kasutatud limpsi- või õllepurkidest kinnitades need traadiga puuokste külge. Laternasse käib lihtne teeküünal.

Suvepidu

Pehmel diivanil on ka õues palju mõnusam istuda kui kõval toolil. Raske mööblitüki õuest tuppa ja tagasi liigutamine pole otstarbekas eriti võimalike vihmasadude korral. Mugavusearmastajatel tasub investeerida kvaliteetsesse, spetsiaalselt õuetingimustesse mõeldud diivanisse. Pildil on Sohva Tradition Corner Module, mis koosneb lahtistest istmemoodulitest nii et sohva toimib vajadusel ka eraldi tugitoolidena. Design Povl.B.Eskildsen. Tootja Skagerak (www.skagerak.dk)

Suvepidu

Telk võib välja näha nagu nostalgiline sõiduriist — 1949 aastast pärit Volkswagen Transporter.
Pildil on telk VW Camper Van Tent, tootja: Cool Gift (www.coolgift.com)

Suvepidu

Aiatõrvikutega võib ääristada külaliste käigiraja sündmuskohale — mõjub suursuguselt ja rituaalselt.
Pilt: Granit (www.granit.com)

Suvepidu

Selles õllekasti meenustavas grillanumas nimega Beer Box saab tõhusalt tuld teha ning kastiga kaasas käival restil maitsvat grillrooga valmistada. Tootja Einrichten Design (www.einrichten-design.de)

Suvepidu

Kuumal suveilmal tuleb palju vedelikku tarbida ning tervislikuim viis on juua palju vett. Veejoomise teeb ahvatlemamaks, kui veekannu lisada suuri jääkuubikuid, kus marjad, kurgiviilud, ürdid jne sees. Selleks on vaja lihtsalt tavalisest suuremat jääkuubikuvormi. Pilt: Granit (www.granit.com)

Suvepidu

LOE VEEL: