Näituste Kinnisvarale kuuluv korter asub Kadrioru nõlval Uuslinna arenduses kvaliteetsetest ehitusmaterjalidest ehitatud eksklusiivsete fuajeelahendustega viiekorruselises majas. 60,5-ruutmeetrise korteri sisekujunduses kasutatud materjalivalikust peegeldub arendaja eesmärk pakkuda ehituskvaliteeti, mis on iseloomulik kesklinna eluasemetele, kuid jääb hinnalt ostjaile taskukohaseks. Uuslinna arenduse asukoha valimisel on mõeldud inimestele, kes hoolivad sportlikust ja tervislikust eluviisist ning eelistavad kultuurselt aega viita. Läheduses asuvad KUMU, Lauluväljak ja Kadrioru park. Väga hea asukoht moodsa elustiili hindajale.

Korteri omanikud on kaks aktiivset noort, kellel on kodustatud vares. Armastatakse ühiseid söögivalmistamise- ja kinoõhtuid sõpradega ning seljakotimatku. Korteri juurde kuuluv majapidamisruum on nende jaoks asendamatu. Sinna on hea panna kuivama oma suusariideid või rabamatkal märjaks saanud kummikuid. Lisaks praktilisele funktsioonile on see koduks Varesele.

Perenaise kireks kingad. Nende mahutamiseks on disainitud esikusse seinasuurune riiul. Peremees on ametilt disainer, teeb vahel kodus tööd suure köögilaua taga. Perenaisele meeldib rõdul kiikuda ja lugeda.

Korter sobib oma lihtsa ja lõbusa joonega suurepäraselt nooruslikule ja aktiivsele inimesele. Põhjamaiselt heledat ja karget üldmuljet ilmestavad kontrastsete värvilaikudena detailid. Aksessuaaridevalikus kumab sisearhitektide Anne Saarniit ning Ülle Maiste soe huumor. Pistikute sisudes on kasutatud tuttavate laste joonistusi, vannitoa seinal on omanikud eksperimenteerinud kangaga.

Sisekujunduses domineerivad pigem eri- kui tüüplahendused, kus looduslikud materjalid heas ja kaasaegses disainis loovad helge ja avara üldmulje.

Kahe näidiskorteri — Sakala ja Uuslinna — vahele lisadnus väike korterite vaheline ala, mille sisearhitektid Ülle Maiste ja Anne Saarniit kujundasid selle linnapargiks: kunstmuru, seinatäis pesakaste, kaheinimese kiik ja kunst. Reedel, messi avapäeval, maalib kunstnik Kamille otsaseina kased.

Vaata messikava SIIT ja korterit ennast tasub kindlasti kohapeale vaatama minna, sest asjalikke ideid jagub.