Esmakokkupuuted kasvuhoonetega pärinevad paljudel ilmselt oma vanaema aiast, millega üldiselt kaasnevad küll ilusad mälestused, kuid ettekujutus kasvuhoonest endast ei pruugi seostuda millegi väga atraktiivsega. Kasvuhoone – kas see pole üks mullane, kitsas, kuum ja lihtne ehitis, mis täidab oma üht kindlat eesmärki ehk taimekasvatust? Kindlasti mitte, sest kellel vähegi on õnnestunud tänapäevasemate kasvuhoonetega tutvuda, teab, et need pakuvad silmailu, hubasust ja kõrget kvaliteeti, mis lausa kutsub kasvuhoonet oma igapäevategevustesse ja koosviibimistesse kaasama.
Väljasolemise rõõm, suveõhtud, inspiratsioon töötegemiseks või kirjutamiseks, aiapeod koos grillimisega, samuti võimalus olla tuppa minemata vihma ja tuule eest varjus – kõik need koonduvad märksõna “elustiil” alla ning on ainult mõned põhjused, miks endale kasvuhoonet soovitakse.

Kasvuhoone on eelmainitule lisaks oluline element hobiaednikele ja disainihuvilistele, olles hea näide sellest, et tähenduse loomiseks ei piisa üksnes praktilistest ja käegakatsutavatest asjadest. Taimekasvatus on juba iseenesest tegevus, mitte eesmärk lõpptulemuse järele. Meeldivate ajaveetmiste ja tegevuste väliselt ei ole kasvuhoone nähtamatu, vaid oluline osa sinu kodu ja aia üldpildis. Kui isegi riiulil seisval ja parasjagu mitte kasutuses oleval vaasil või pudelil on üldpildile visuaalne mõju – mis siis veel kasvuhoonetest rääkida? Üks korralik kasvuhoone on mõeldud vastu pidama ja oma kohalolekuga väärikalt välja paistma aasta ringi, olles vaatamisväärsuseks iga ilmaga. Kasvuhoone, aiamaja ja talveaed ehk mitu asja ühes! Kasvuhoonet saab paigutada väikestele õuealadele, kombineerida terrassi ja teiste aiaelementidega, see võimaldab anda lastele loodusharidust või saada osa taimedega tegelemisega seotud teraapilistest mõjudest.

Vitavia
kasvuhooned on projekteeritud Saksamaa, Inglismaa ja Taani ühistööna ning iga Vitavia kasvuhoonet iseloomustab põhjamaine ilmastikukindlus ja kõrge kvaliteet. 35-aastane kogemus on võimaldanud ettevõttel oma mainet arendada ning klientide usaldust võita. Materjal tagab suurepärase stabiilsuse, olles samal ajal minimaalse kaalu ja väga lihtsa kujundusega. Erinevad kattematerjalid ja karkassi värvitoonid, mille kombineerimise võimalustest leiab igaüks endale sobiva, ning kõik Vitavia valmislahendused on hoolikalt läbi mõeldud, et sinu kodu ja soovidega sobituda. Vitavia Eestil on rõõm kutsuda teid meie kasvuhoonete ja tarvikute maailma.

Jaga
Kommentaarid