Katame laua suviseks!
Hemtexi suvekollektsioonis on vahatatud laudlinad erineva värvigamma, mõõdu ja mustriga. Puuvillast laudlina on kaetud õhukese polüuretaankihiga, mis on mugav vaheldus vakstule. Lina on niiske lapiga kerge puhastada, sobides terrassilaulegi. Õrn masinpesu 40 kraadi, pahempoolne triikimine.

Hemtexi stiilsed plastist piknikunõud on kauakestvad ja iga suvepeo lauaeehteks. Sarjas on veiniklaas, kann, kahes suuruses kausid ja joogitops. Lubatud on masinpesu.
www.facebook.com/hemtex.eesti

Suviselt kutsuv!
Mõnusates liivakarva suvetoonides terrassimööbel Marbella. Mugav polürotangist tool on alumiiniumraamiga. Kui on soov toetada ka jalgu, teeb eriti mugavaks olemise samast komplektist tumba.
Tool 499 eurot, tumba 199 eurot.
www.isku.ee

Kollektsioon, kus kohtuvad mugavus ja luksus
Manutti Elementsile on omased köitev vorm ja ahvatlev disain, mille on loonud disainer Gerd Couckhuyt. Uhke kollektsioon „Elements” on võitnud ka Red Dot Awardi disainiauhinna aastal 2014.
Sellel meistriteosel on lõputult paigutusvõimalusi, õhuke LED-valgusriba lisab omakorda särtsakust, tekitades illusiooni kui hõljukist. Suurepärased värvikombinatsioonid, vaoshoitud disain ja veekindlad materjalid on kollektsioonile pitseriks.
Moodulite hinnad alates 4074 eurost.
Casa Studio, Kentmanni 10, Tallinn.
www.facebook.com/casastudio
www.casastudio.ee

Sumedat suvevalgust!
Eestlane armastab küünlaid ja laternaid — need teevad olemise õdusaks igal aastaajal, nii toas kui ka õues. Hemtexi bambuslaternal on kaitseklaas ja metallist sang. Ohutusnõudeid ei tohiks siiski unustada.
Hind 29,50 eurot.
www.facebook.com/hemtex.eesti

Lillekast võib olla nutikas panipaik
Elegantselt minimalistliku ning ajatu disainiga Ferm Livingu lillekast sobib edukalt peale lillede ka mänguasjade, raamatute ning muu hoiustamiseks. Lisaks saab pulbervärviga viimistletud peenikestel jalgadel kasti rakendada ruumijagajana.

Sume roostevärvi lillekast annab paraja annuse värvi ja aktsenti igale minimalistlikule kodule, jäädes sealjuures elegantseks ja diskreetseks.

Lillekasti sisse sobivad ideaalselt nii Ferm Livingu lõikelillede vaasid kui ka toataimede savist potid. Lillekast on saadaval kahes värvitoonis.
homefromnorth.com

Voodi, mis sobib terrassile ja suvetuppa
Usume, et öösel uinudes alustame salateekonda oma unistuste maailma. Kus olekski parem ringi reisida kui voodis, mis meenutab pilliroost meisterdatud paati — justkui kiigutab sind unele.
Voodi Voyage alates 5256 eurost.
Casa Studio, Kentmanni 10, Tallinn.
www.facebook.com/casastudio
www.casastudio.ee

Lugu ilmus esimest korda Eesti Ekspressi kuukirjas Moodne kodu 29. juunil 2016.