Inspiratsiooni interjööri kujundamiseks on ammutatud ka majast endast — ühest küljest lubab Göteborgi kesklinna 1920ndatel ehitatud jõukamate linnakodanike korterelamu viiteid lusksulikele detailidele — sametile, marmorile ja läikivatele pindadele. Teisalt aga soosib maja puitfassaad ka interjööris ohtrat puidu ja teiste looduslähedaste materjalide kasutamist. 63 ruutmeetrises korteris on 2 tuba — elutuba ja magamistuba ning Rootsi kodudele üsna tüüpiline muust elamisest eraldatud köök.

Suursugust ilmet lisavad muidu maakodulikku puitlaudisega vooderdatud köögile marmorimustriga põrandaplaadid, kuldsed kapinupud, kivist töötasapinnad ja range vormiga helklevad valgustid. Köögisaare tagant piiluvad pehmed ja sametised toolid.

Eklektilisest elutoast leiab justkui kaks eraldiseisvat maailma — ühelt poolt kuninglik ja sametine, teisalt tahumatu ja rustikaalne. Ühte seina on laotud ehe looduskivi, mida täiendab vana talumööbel.

Suursugust joont lisavad maast laeni kardinad ja põneva disainiga kroonlühter.

Pööningukorruselt leiab pehmetes toonides magamistoa, mida ehivad rasked puittalad laes, naturaalne harjatud põrand ja karuselt krohvitud sein.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

Allikas: Alvhem.com