1. Privaatne ja renoveeritud talukoht Lõuna-Eestis

2007. aastal renoveeritud ja südamega hooldatud talu Lõuna-Eestis. Tootsi talu asub kauni loodusega vaikses Hellenurme külas Elva vallas Tartumaal. Hellenurme on tuntud oma vaatamisväärsuste poolsest: kogu Hellenurme mõisakompleks, mõisapargi ja alleega. Rohkem pilte ja infot vaata kinnisvara24.ee lehelt.

2. Unikaalne rehitalu Märjamaal.

Tegemist on väga privaatse asukohaga kinnistuga, kus naaber jääb kaugele. Kinnistu ümber on viljapõllud ja metsamaa. Teed sinna niisama mööduja ei leia. See ajalooline talu sobib hästi elamiseks aastaringselt, turismitaluks või suvekoduks. Kinnistul on suur elumaja-talu, ait, kuur, uus välitualett ja saun., piirneb ojaga, mis on kunagi rajatud paekivi pinnase sisse. Esimesed tähised vundamendilt on aastast 1813. Ehitisregistris on märgitud 1890. Rohkem infot leiad siit.

3. Imeline talukompleks Järvamaal Eistvere külas.

Ojasaare talu kompleks, kunagine Eistvere mõisa moonakate maja. Talu asub Eestimaa südames, kaugus suurlinnaadesse: Tallinn 116km, Tartu 80km, Pärnu 100km. Kogupind 8,9 ha, millest 7 ha hooldatud metsamaad. Õueala 0,6ha, millest osa mitmekülgse kollektsiooniga parkmetsa all. Krundil on kaks elumaja, kuur, kasvuhoone/grillkoda, mängumaja ja mänguväljak. Uudista lähemalt kinnisvara24.ee lehelt.

4. Kaunis renoveeritud endine koolimaja Saaremaal.

Kalju külas renoveeritud talukompleks. Ülihubane massiivsetest palkidest tehtud mantelkorstnaga talumaja oli algselt Pahna küla koolimaja, hoone on kantud Eesti pärandultuurimälestiste registrisse. Koolimaja on renoveeritud vastavalt muinsuskaitse eritingimustele. Hoovis on vanast laudast renoveeritud hoovimaja ja ait. Vaata lähemalt siit.

5. Kena puitelamu Võrumaal järve kaldal.

2017. aastal valminud kaasaegse planeeringuga puitelamu. Pooles osas on uusehitis, pooles on säilitatud vanast elamust palkseinad ja ühes toas laiad laudpõrandad. Rohkem pilte ja infot leiad kinnisvara24.ee lehelt.

6. Rookatusega palkmaja ja saun Muhu saarel.

Lepiku külas 2003. aastal valminud rookatusega palkmaja ja saun. Lisaks elamule on kinnistul rookatusega palksaun. Väga rahulik ja kaunis koht. Kaugus Kuivastu sadamast ligi 14 km, Liiva külani (vallakeskus) ligi 4 km. Uudista lähemalt siit.