1. Endine Voltveti vallamaja ja ligi hektar maad, 12 000 eurot

Suvepealinnast Pärnust vaid pooletunnise autosõidu kauguselt Allikukivi külast leiab põneva arhitektuuriga tsaariaegse punastest tellistest maja. Voltveti vallamajana tuntud hoone ajaloost on teada, et tellisseinad laoti meister Peeter Feldmanni juhendamisel kohalikust savist põletatud eriliselt punakatest tellistest 1887. aastal. Hoone interjööris püüavad pilku suured ja avarad ruumid, kõrged laed ja huvitavad originaaldetailid. Huvi korral vaata lähemalt SIIT.

2. Kuigatsi mõisakompleksi teenijatemaja, 17 900 eurot

Kuigatsi mõisakompleksi juurde kuulunud teenijatemaja asub looduslikult atraktiivses piirkonnas — läheduses mõisapark, Kuigatsi oja ja paisjärv. Mõisa teenijatemaja on tunnistatud kultuurimälestiseks, mis annab tunnistust selle kohta, et tegu on äärmiselt väärtusliku ja arhitektuurselt olulise hoonega. Maja võlub oma põneva väljanägemise ja kõrgete lagedega ning renoveerimise käigus saab sellest kujundada tõeliselt luksusliku ja erilise suvekodu. Huvi korral vaata lähemalt SIIT.

3. Hooldatud aiaga suvila Sultsiorus, 13 990 eurot

Kui otsid lihtsalt soodsat suvekodu, kus kohe suvitamisega pihta hakata ja suurt remonti eelarvesse ei mahu, siis pisikese, kuid mõnusa ja mugava suvila leiab Viljandimaalt Sultsiorust. Kahekorruseline suvila 40 ruutmeetril mahutab kõik eluks vajaliku ja on hooajaliseks elamiseks piisavas seisukorras. Põhikorrusel asuvad kaminaga elutuba, pisike pliidiga varustatud köök ja veranda. Teiselt korruselt leiab magamistoa. Suvilat ümbritseb kena ja hooldatud aed, kus köögivilju ja lilli kasvatada ning värsket maaõhku nautida! Huvi korral vaata lähemalt SIIT.