Kõik eelnev on vaid müüt ja stereotüübid. Sanitaartehnilised uuendused on vannituba mõnekümne aastaga palju muutnud. Dušisüsteemid võivad vannitoa tõeliselt mugavaks puhkeoaasiks muuta.

Sanitaartehniliste seadmete juhtivad uuendajad on Saksa tootjad. Just nemad dikteerivad moodi ja paiskavad seeriatootmisse uusimaid tehnoloogiaid ning saavad toodete eest enim kaalukaid auhindu. Sel aastal lisasid lausa üheksa rahvusvahelise disainikonkursi auhinnakomisjoni Saksmaa sanitaartehnikaettevõtte Grohe dušisüsteemi Smart Control parima disaini ja uuenduste nominatsioonide nimekirja.

Dušisüsteem ei ole muidugi nutitelefon ega sõiduauto, kuid tehnoloogiaentusiastid ja kauni disaini austajad soovivad vannitoas peale ihu harimise ka lõõgastuda. Millega on Smart Control kiituse ära teeninud?

Smart Control on krohvialune dušisüsteem. See on tähtis asjaolu, sest dušisüsteemi valides on iga väiksemgi detail oluline. Krohvialused süsteemid koormavad vähem vannituba, vabastavad seinapinna sentimeetreid ning nende puhastamine mustusest ja katlakivist on tunduvalt lihtsam. Mis on nende nõrgad kohad? Remont ja rahaline kahju torude purunemisel või vee tilkumisel.

Sanitaartehnilised uuendused on vannituba mõnekümne aastaga tundmatuseni muutnud. Dušisüsteemid võivad vannitoa tõeliseks mugavuse ja puhkuse oaasiks muuta.

Grohe on valmis tagama, et sellised probleemid jääksid pigem teoreetiliseks – kõikide kahtluste hajutamiseks on Smart Controli monteeritud spetsiaalne lekkevastane tihendussüsteem.

Kas usaldada Saksamaa garantiid ja kvaliteedimärki Made in Germany? Seda peab igaüks ise otsustama. Kui eelnev teid ikka ei veennud või teil ei ole mingit tahtmist hakata alles kuu aega tagasi valminud vannituba ümber tegema, pakub ettevõte alates oktoobrist ka seinale monteeritavat Smart Controli versiooni koos mitme asendiga statsionaarse dušipea, mugava käsiduši ja termostaatilise funktsionaalse riiulilaadse segistiga.

Nupud, mis suudavad rohkem

Tarbijale pakub siiski kõige enam huvi, mida dušisüsteem suudab ja kuidas seda juhitakse.


Smart Controlil on olenevalt modifikatsioonist mitu erinevat dušipea veejoarežiimi ja eraldiseisvat käsidušši. Võimalus valida tavalise või masseeriva veejoa vahel paneb põksuma ka kõige suuremate vanniaustajate südamed – peale pesemise saab maha uhta päevamured või need vähemalt mõneks hetkeks unustada. Kas see ei olegi tõeline põhjus, miks armastatakse nii kaua vannitoas olla?

Smart Control on nuppudega juhitav nagu kõik moodsad kiiresti populaarsust koguvad dušisüsteemid. See on tunduvalt mugavam kui kraani all režiime sisse ja välja lülitada või muuta. Pealegi kulub sel moel vähem vett.

Smart Control paistab silma ka teiste nuppudega dušisüsteemide seast. Ettevõte on juurutanud patenditud mooduli Grohe Rapido Smartbox, millega saame veejuga käivitada ja peatada, aga ka selle tugevust seadistada.

See moodul muudab käsitsemise lihtsaks ja isegi intuitiivseks – justkui ei reguleerikski veejoa tugevust ja temperatuuri, vaid otsiks autoraadiost lemmikraadiojaama sagedust.

Tundub, et ettevõtte tehnoloogid ja disainerid pidasid Smart Controli süsteemi luues silmas Saksa innovaatorist arhitekti ja disaineri Ludwig Mies van der Rohe fraasi „Vähem on rohkem“. Nii valmis dušisüsteem kauni disaini austajatele ja tehnoloogiaentusiastidele, aga ka kõigile teistele. Ka neile, kes ikka veel armastavad üle kõige vanni võtta.

Smart Control dušisüsteeme saab osta Grohe edasimüüjate kaudu, vaata lähemalt siit: Grohe

Jaga
Kommentaarid