Värvi- ja detailiküllases interjööris on oluline mõelda läbi terviklahendus ja sobitada elemendid omavahel hoolikalt, et vältida esemetest tüdimist. Hästi valitud mööbel ja maitsekad sisustuselemendid kestavad pikki aastaid. Toome välja viis peamist sisustustrendi, mis 2017. aastal esile kerkisid.

Pastelset tooni diivanid

Pehme mööbli valikul, samuti ka muude aksessuaaride juures, nagu diivanipadjad ja kardinad, teevad võidukäiku pastelsed toonid. Kaunid pastelsed värvid ning pehme kangas sobivad nii skandinaaviapärase värvigammaga koju kui ka traditsioonilisse interjööri.

Diivanikomplekt Sorento (hansamööbel.ee)

Diivan Dakota (hansamööbel.ee)

Diivan Vanja II (hansamööbel.ee)

Pehme peatsiga voodid

Magamistuba on paik, kus soovime puhata ja lõõgastuda, oluliseks märksõnaks on siin alati mugavus. Viimastel aastatel on üha enam hakatud soetama kõrge ja pehme tekstiilist või nahast peatsiga voodeid, sest stiilne välimus ja praktilisus annavad voodile lisaväärtust. Laienenud on ka värvivalik, lisaks traditsioonilistele valikutele, nagu must, valge ja pruun, on lisandunud uusi moodsaid värve. Põnevat värvi voodipeats lisab ruumile kontrasti ja annab panuse kauni terviku kujundamisel.

Voodi Texas (hansamööbel.ee)

Voodi Sylvia (hansamööbel.ee)

Voodi Sofia (hansamööbel.ee)

Puidust mööblijalad

Skandinaaviast alguse saanud trend kasutada sisekujunduses ja mööblidetailidena naturaalset puitu on jätkuvalt päevakohane. Kummutid, diivanid, voodid, TV-alused, söögilauad ja -toolid – puidust jalgadel mööblit leiab nii eksklusiivsetes disainmööblisarjades kui ka igapäevasemates kollektsioonides.

Söögilauakomplekt Socrates (hansamööbel.ee)

TV-alus Lotta (hansamööbel.ee)Diivan Scandi (hansamööbel.ee)

Diivanikomplektid

Viimastel aastatel trendiks olnud pehmed ja mugavad nurgadiivanid on saanud omale väärika konkurendi – üha enam valitakse elutuppa taas ka praktilisi mitmeosalisi diivanikomplekte. 3+2-diivanikomplekt võimaldab pehmet mööblit ruumis paigutada paindlikumalt. Sageli lisatakse diivanikomplektile veel sobiv tugitool, milles on hea ajalehte lugeda või televiisorist lemmiksaateid uudistada.

Diivanikomplekt George (hansamööbel.ee)

Diivanikomplekt Infinity (hansamööbel.ee)

Diivanikomplekt Prince (hansamööbel.ee)

Värvilised disaintoolid

Ülemaailmse trendina levivad disantoolid on praegu kättesaadavad kõikidele disaini hindavatele sisustajatele. Kui paar aastat tagasi olid valikus peamiselt monokroomsed valged ja mustad disaintoolid, siis praegu on lisandunud põnevad erksad värvid ning pilkupüüdvad mustrid, mis on sobilikud igasse söögituppa. Mõnikord lihtsalt tuleb unustada soovitus “vähem on rohkem” ja minna kaasa trendiga “rohkem on rohkem”.

Söögitool Kris ja söögitool Tim (hansamööbel.ee)Söögitool Pascal (hansamööbel.ee)

Söögitool Leon (hansamööbel.ee)

Miks osta Hansamööbel.ee e-poest?

  • Tasuta kohaletoimetamine üle Eesti
  • Maksa sularahas või kaardiga kullerile tellimuse kättesaamisel
  • 30-päevane raha tagasimaksmise garantii
  • Võimalus maksta paindlikult Liisi järelmaksuga
Jaga
Kommentaarid