Värvimise jaoks sai tehtud eeltööd, ideid sai otsitud internetist ja kasu oli ka pakendil olevast juhendist. Tertu räägib tagantjärele tarkusena, et pahteldus- ja värvimistööd sai tehtud omal jõul, kuigi tulevikus võtaks pahtelduse ja lihvimise jaoks töömehe, saaks lihtsamalt ja kvaliteetsema tulemuse.

Piet Hein Eeki tapeet

Värvima hakates tabas usinaid värvijaid esialgu ehmatus, sest toonid olid tumedamad, kui esialgu sooviti. Kui aga kõik oli valmis, siis mõjus tervikpilt hoopis paremini — värvid ja sisustusesemed tasakaalustasid üksteist väga hästi ja tulemusega võis väga rahule jääda.

Riiulid leidis Tertu suuremast ehituspoest. Need olid naturaalsest puidust ja juppidena. Kuna toas oli juba kolme erinevat tooni, siis ei tahtnud interjööri kirjumaks ajada ja nii said need pintseldatud samade värvidega, mis seinavärvist üle jäid.

Kummuti leidis Tertu internetist 20 euro eest. Enne oli see üleni valge. Iluliistud sai ilusti kinni teibitud ja siis läks ülejäänud pindadele peale beebisinine värv. Nõnda said värvitud sahtlid ja kapiuks.

Liistud ja kapipealse värskendas Tertu valge värviga. Deko poest leidis ta lambikupliga sobivad kapinupud, kus olid väga sarnased öökullikesed.

Jaga
Kommentaarid