Äärmiselt tänuväärne materjal diivanikattena on alcantara — see on tõeliselt kaunis, jättes pehme sametise mulje, kuid on kordades vastupidavam. Materjal hingab suurepäraselt, see on mustust hülgav, lihtsasti puhastatav ega karda valgust. Samuti võimaldab materjalitehnoloogia valida sobiva värvitooni — neid on 72. Alcantarat kasutatakse ka autotööstuses istmekatete valmistamisel, mis räägib kestvuse puhul iseenda eest. Järeleproovituna armastavad seda materjali ka sisearhitektid, kes klientide kodusid ja avalikke ruume kujundavad. Selle peale võib alati kindel olla.

Prantsuse mööblifirma Ligne Roset on kasutanud alcantarat oma diivanimudelitel aastakümneid.


Näiteks võib tuua üsna keeruka mudeli TOGO, mille peale on alcantara justkui loodud. TOGO on esimene täielikult vahtmaterjalist valmistatud diivan. See on lihtne, kuid rafineeritud, loomuliku ja vaba eluviisi ideaalne väljendus. Madal istumisasend ning lainetavad pinnad kutsuvad lõõgastuma. Disainer Michel Ducaroy ebakonventsionaalne nägemus istumisest ja ülim edu 70ndatete algusest kuni tänapäevani on teinud Togost tõelise klassika — tõepoolest, Togol täitus elmisel aastal 40 aastat oma sünnist. Diivan on valmistatud eri paksuse ja tihedusega polüestervahu kihtidest ning kaetud polsterdatud kangaga. Katteks sobivad eriti hästi nahk, alcantara ja teisedki kergesti hooldatavad materjalid.

Siidpehme alcantara sobib veel oivaliselt Ligne Roset teistelegi mudelitele:

Confluences

Facett


Pumpkin


Exclusif

Malhoun

Moël


Cityloft


Ruche


21. augustist kuni 15. septembrini on Ligne Roset kõikidele diivanitele suurepärane soodustus — 25 %. Astu läbi, tunneta ja naudi. Vaata lähemalt SIIT.

Jaga
Kommentaarid