400 ruutmeetril paiknev idüllililine suvemaja ehitati kunagisest lauda- ja aidahoonest ümber juba 1960-ndatel. Mõned aastad tagasi läbis interjöör värskenduskuuri ning ka õueruumi kujundati mõnusad ja mugavad terrassid, kus ümbritsevaid merevaateid imetleda ning põhjamaa üürikest suve nautida.

Suurem osa sisustusest sai välja vahetatud. Tulemuseks on rootslaste poolt palavalt armastatud skandinaavia stiilis helge ja kodune elamine, kus on kõik maitsekalt harmoonias ja detailideni läbi mõeldud. Kobineeritud on uut ja vana — elutoas kohtuvad näiteks minimalistliku joonega diivanid iidsete rahvusmustriliste vaibakestega.

Köögis on hoitud ajatu ilmega joont — lihtne köögimööbel, skandinaavia disainiklassikalt meenutavad valgustid ja uue värvikihi saanud lihtne söögitoakomplekt mõjuvad värskelt ja trendikalt tõenäoliselt ka mitukümmend aastat hiljem.

1960-ndatest aastatest on säilitatud vanad põrandalauad ja laed, mis on saanud samuti valge värvikihi. Alati ei olegi ju suvekodus vaja igat ruutsentimeetrit välja vahetada — vanad detailid lisavad elamisele ainult väärtust ja karakterit.

Vaata rohkem pilte galeriist: