Sternobergi unikaalse, ent samas maalähedase ehitusega grill-kiige põhiline konstruktsioon on ennast tõestanud ja olnud läbi paarikümne aasta sisuliselt muutumatu, küll aga on sellele lisatud vidinaid, mis nii mugavust kui ka vastupidavust veelgi suurendavad. Selle alla kuuluvad nii liigutatav grillihoidja, pudelihoidjad, konksuga lühter, lilleamplid, pudeliavajaga kelluke kui ka „pätsikesed”, mis kiige kestvust veelgi pikendavad.

Miks just grill-kiik, aga mitte mõni muu istumisase?

Erinevaid lahendusi koduaias istumiseks leidub sisuliselt lõputult, seega mis teeb grill-kiige tavapärasemast palju huvitavamaks? Võib öelda, et üsnagi kompaktses grill-kiiges kohtuvad kõik aiaomaniku vajadused: mugav varjualune, koht niisama istumiseks, kiikumiseks ja söögitegemiseks ning püsiv silmailu ka ajal, kui grill-kiike üldse ei kasutatagi. Seljatugedega istmete ja lauaga grill-kiike on võimalik tellida nii kuuele, kaheksale kui ka kümnele inimesele.

Samas ei pea grill-kiige mõnusid alati suure seltskonnaga nautima – pärast väsitavat tööpäeva mõjub justkui teraapiana, kui istuda kiigele ja lihtsalt vaikse õõtsumise saatel linnulaulu kuulata või vaikust ja rahu nautida. Ka ei pea kiikumine alati üldse asja juurde kuuluma, sest toote kiikuvat osa on soovi korral võimalik haakidega fikseerida, et sel ajal näiteks grillil liha küpsetamisele keskenduda. Grill-kiige küljes on liigutatav grillihoidik, millele saab asetada näiteks UFO-grilli või kasutada komplektis olevat tulekorvi, et varrastel vorste või šašlõkki küpsetada. Mõeldud on ka õhtuste kiikumiste ja istumiste peale – komplekti kuuluvale küünlaalustega lühtrile saab asetada küünlaid, samuti on lühtri keskel konks, mille külge soovi korral õlilamp riputada.

Stabiilne, tugev ja võimalusterohke

Kuna grill-kiige komplekti kuuluvad ainulaadsed ehituspätsid, ei pea selle uus omanik kulutama aega, raha ja vaeva platsi ettevalmistamisele – grill-kiige saab mugavalt otse muru peale paigaldada! Grill-kiikesid tootev Sternoberg pakub võimalust osta juurde kileseinu, et vihm või tuul seltskondlikku üritust ära ei rikuks. Miks mitte kasutada grill-kiike ka jõulupeo tarbeks ja näiteks lõkkel valmistatud verivorste nautida? Sõltumata aastaajast puudub igasugune vajadus seda kinni katta, sest selle kasutusvõimalusi on lõputult.

Toote disain ja ehitus on korralikult läbi mõeldud, see kestab kaua ning näeb kaunis välja. Sternobergilt grill-kiige soetamine on väga mugav ja lihtne: tellimuse saab kinnitada nii telefonitsi kui ka e-posti teel ning grill-kiik tuuakse lühikese tarneajaga kohale ja paigaldatakse kliendi soovitud asukohta. Seega saab selle uus omanik minna ja nautida – kiikuda, grillida ja tšillida!

6-kohaline grill-kiik Kapten Nemo on ideaalne väiksematesse aedadesse.

Klientide tagasiside

* Nägin grill-kiike esmakordselt 6 aastat tagasi Tallinna laululava juures toimunud üritusel ning otsustasin selle endale sünnipäevakingiks osta. Samas olin ka kindel, et ilmselt mõne aja möödudes hakkan kahetsema, et nii suure summa selle toote peale kulutasin. Möödunud on kuus aastat ja ma pole kordagi veel kahetsenud. Suurepärane toode!

* Ma ostsin selle kiige meie majutusasutuse juurde, nüüd tellisin ka teise kiige juurde ning see tuleb paigaldada meie hoovi, siis saame seda ka privaatselt ise kasutada.

* Kiige eluiga on nii pikk ning selle aja jooksul olen ma olnud sunnitud ka kolima. Sternobergi meeskond kolis kenasti minu kiige uuele aadressile. Suurepärane!

* Ostsin kiige esmakordselt ca 10 aastat tagasi. Kolimise tõttu ei olnud mul võimalik toona kiike kaasa võtta, kuid nüüd on mul taas oma maja ja siia tellisin täpselt samasuguse kiige, nagu mul oli enne!

* Grill-kiikedel on ka järelturg täiesti olemas, kasutasin kiike 10 aastat ja müüsin maha põhimõtteliselt sama hinnaga, millega ostsin!

* Mulle jäi grill-kiik silma mingist reklaamist. Tellisin selle siis ära ning juba nädala pärast tuldi paigaldama. Paigaldus oli kiire ning professionaalne. Päriselus näeb kiik veelgi parem välja kui piltidel. Olen väga rahul!

* 15 aastat tagasi, kui mulle seda toodet esmakordselt tutvustati, olin ma kindel, et see toode ei saa olema mitte kunagi minu aias. Tellisin kiige kaks aastat tagasi siiski ära ning ma ei saa aru, kuidas ma siiani selleta hakkama sain.

  • Puit on number üks materjal aiamööbliks
  • Kiikumist saab peatada külgpostil asuvate haakidega
  • Päikese- ja vihmavari
  • Kuumal päeval liigub õhk läbi, jahedamal ajal võimalus kinnitada seinu külgedele
  • Olemas põrand ja katus, ei pea eraldi ehitama
  • Kestab kauem kui 20 aastat, kuna puit ei puutu maapinnaga kokku
  • Võib aasta ringi väljas olla, ei vaja eraldi panipaika
  • Paigaldus maa või muru peale, võimalus asukohta vahetada
  • Puidukaitse Remmers HK-Lasur kestab 4–5 aastat, ei pea iga aasta pintseldama

Tutvu Sternoberg OÜ toodetega siin: www.sternoberg.ee

Jaga
Kommentaarid