Väike ja mugav puhkenurk linnaasukatele

Igaühel peaks olema väike omaette paradiis, isegi neil, kes elavad suurtes linnades ning kel on vähe veranda- või terrassipinda. Väike pind ei tähenda, et seda ei saa hubaseks ja mugavaks muuta. Kergmetallist või puitmaterjalidest mööblikomplektid on olemuselt väga funktsionaalsed ning pakuvad võimalust nautida mõnusat hommikusööki õues, jälgides samal ajal liiklust ja tormavaid inimesi, kes täidavad oma igapäevaelu ülesandeid.

Naudi einestamist värskes õhus!

Mõtle hoolikalt, mida sa tahaksid rõdul kõige sagedamini teha. Kui see on koht, kus süüa, vali kõrgem laud ja sinna juurde sobivad toolid. Soovitame valida peenikeste jalgadega laua, mille all on vaba ruumi asjade paigutamiseks. Ruumi aitavad säästa ka kokkupandavad toolid, mida on igal ajal mugav võtta ja ära panna.

Sisusta rõdu üksinda või koos sõpradega puhkamiseks!

Kui soovid muuta rõdu rahuoaasiks, kus istuda ja puhata, vali pehmem mööbel – tugitool või lamamistool. Suuremaks mugavuseks vali ka sobiv toolipadi. Et sellest saaks võimalikult looduslähedane täiuslik linnaoaas, soovitame lisada naturaalsetes ja rohelistes toonides aksessuaare, nagu diivanipatju, pleede, toolikatteid ja lillepotte. Neile, kes armastavad rohkelt värve ja elusloodust, on hea valik loomade ja taimede piltidega tekstiilid. Kui võõrustad rõdul sageli külalisi, mõtle kahekohalisele pingile – seda saab kasutada ka lauana.

Muuda rõdu väikeseks aiaks!

Sinu rõdu võib sobida ka mitmekesise taimekollektsiooniga rohelise oaasi kujundamiseks. Et rõdul oleks mugav olla ja istuda, tõsta lillepotid põrandapinnast kõrgemale. Riputa need rõdu servale, lakke või paiguta riiulitele. Vali iga taime jaoks eri värvi ja kujuga lillepotid. Nii kujundad värvikirevama keskkonna. Lillepottidena saab kasutada ka punutud korve, mida kasutad siseruumides asjade hoiustamiseks.

Lisa hubasust kaunistustega!

Suvise meeleoluga hubasuse ehk hygge-õhkkonna loomiseks ei piisa mugavast mööblist. Seda saavutad pealtnäha väikeste asjadega – dekoratiivsete esemete ja valgustusega. Huvitavate mustrite ja värvidega pleedid ja pehmed padjad täidavad nii praktilist kui ka sisustusülesannet. Pingid, diivanid ja toolid – neid kergeid esemeid saab lihtsasti ümber paigutada, nii et rõdule värske välimuse andmine ei saa probleemiks. Ka vaip või uued puidust plaadid muudavad rõdu suviseks puhkekohaks, samuti väikesed riiulid, kuhu saab paigutada tarvilikke esemeid: nõusid, pleede ja isegi maitsetaimi, mida suvehooajal nautida.

Vali mitmeotstarbeline mööbel!

Kui ruum on piiratud, tuleb valida võimalikult vähe mööblit, kuid see peab olema mitmeotstarbeline. Sageli ei tule me selle peale, et isegi kõige lihtsamat mööblit saab kasutada eri otstarbeks. Näiteks pink võib olla nii istumiskoht kui ka kohvilaud. Samuti võib lauana kasutada hoiukasti. Või istumiskohana põrandat, kui põrandal on pehmed toolipadjad.

Jaga
Kommentaarid