Sisustustrendid muutuvad koos ajaga ja nende jälgimiseks on mess kahtlemata hea koht. Mess toob külastajani laia valiku sisustustooteid, infot trendide kohta mööbli-, sisekujunduse- ja disainimaailmas, ideid ning inspiratsiooni kodu, suvila ja kontori sisustamiseks, dekoreerimiseks või renoveerimiseks.

Messil osaleb üle 140 erineva ettevõtte, kes pakuvad head ja kvaliteetset sisustust ja mööblit nii elutuppa, kööki, laste- kui ka magamistuppa. Kohal on erinevad disain- ja valguslahenduste ning seina- ja põrandakatete pakkujad. Messilt leiab ka suurel tekstiile ja aknakatteid, erinevaid aksessuaare nii koju, aeda kui kontorisse ning veel palju muud huvitavat.

Interjöör 2022 messialalt leiab lisaks arvukatele eksponentidele ka disainilaada, mis koondab enda alla parimad käsitöömeistrid, ehtekunstnikud, disainerid ja keraamikud. Puudutatud saab nii kodu, ilu, tervis, hing kui meel.

Üks osa messist on pühendatud maakodude kujundamisele. Maakodude interjööride visualiseerimiseks on messikeskusesse ehitatud näidiskodud, mis valmivad Kodusaade.ee, Käsmu maamaja sisekujundaja Madis Liplapi, sisekujundaja Anne Jaanuse ja Eesti Näituste AS-i koostöös.

Lisaks töötavad messikülastajatega kohapeal Tuuni Ka mööblimeistrid, kes annavad tasuta nõu vana ja kasutatud mööbli restaureerimise osas, kui ka viimistlusmaterjalide ja viimistlustehnika valikus. Lisaks toimuvad köögimööbliesitlused ja avatud on massaažitoolide alad.

Ideid ja inspiratsiooni saab messikeskuses ammutada kuni 24.aprillini. Vaata muljeid messimelust klikkides galeriil: