Tallinn

Kui aasta tagasi võis üürida soodsaima kahetoalise korteri 199 euro eest kuus, siis hetkel enam sellise hinnaga elamist ei leia. Pealinna soodsaim kahetoaline rendikorter asub Mustamäe teel ning selle eest tuleb välja käia 330 eurot kuus. Korter on lihtne ega pole just viimase trendi järgi sisustatud, kuid renoveeritud on duširuum ning korteris on olemas kõik eluks vajalik — pesumasin, pliit, külmik, mikrolaineahi, lisaks on plussiks madalad kommunaalkulud. Huvi korral vaata kuulutust SIIT. Samas hinnaklassis kortereid just väga palju saadaval ei ole, valikus on vaid mõned üksikud pakkumised. Kui on soov ka pisut objektide seast valida, siis tuleb arvestada umbes 500 eurose väljaminekuga kuus.

Pealinna kalleim kahetoaline üürikorter.

Kalleima kahetoalise korteri eest küsitakse üüri 1890 eurot kuus. Luksuslik vanalinnakorter asub äsja renoveeritud keskaegses hoones, kus on kasutusele võetud “targa maja” lahendus, mis võimaldab nutiseadmesse installeeritud tarkvara abil avada korteri välisukse, juhtida valve- ja ventilatsioonisüsteeme, siseruumide temperatuure ja kogu korteri valgustuse lahendusi. Hoone ja korteri sissepääsud on varustatud sõrmejäljelugejatega.

Korter ise paikneb kahel korrusel ja on valgusrikas tänu ca 3,5 m kõrgetele lagedele ja suurtele akendele, millest avanevad kaunid vaated kenasse hooldatud sisehoovi. Lisaks avarale avatud köögiga elutoale, magamistoale ja duširuumile leiab keldrikorruselt mõnusa sauna ja puhkeruumiga koduspaa ning panipaiga ja veinikeldri. Korteriga saad lähemalt tutvuda SIIN.

Tartu

Tartu soodsaima üürikorteri saab kätte hinnaga 200 eurot kuus. 30 ruutmeetrine korter on lihtne, kuid kõik eluks vajalik on seal olemas. Korter on täielikult möbleeritud ja keskküttega, kuid huvitaval kombel oodatakse üüriliseks ainult meesterahvast (kuulutusega saad tutvuda SIIN). Naissoost üürnikud või pered leiavad endale soodsaima Tartu üürikorteri hinnaga 275 eurot kuus ning siis ootab neid pisike ahiküttega elamine kesklinna lähedal Raatuse tänavas. Kuulutusega saad tutvuda SIIN.

Tartu kalleim kahetoaline üürikorter.

Kui möödunud aastal küsiti Tartu kalleima üürikorteri eest 700 eurot kuus, siis tundub, et hinnatase on veidi tõusnud ja juba leiab Tartus ka üle 800 euro maksvaid kahetoaliseid üürikortereid. Hetkel on kalleim ja luksusikum kahetoaline elamine saadaval 850 euroga kuus. Tegemist on uues majas asuva rõduga korteriga, mis on täielikult sisustatud. Hind sisaldab ka kommunaalmakseid. Kuuultusega saad tutvuda SIIN.

Pärnu

Pärnus on pikaajaliste üürikorterite leidmine olnud alati paras peavalu, sest enamik üürileandjaid eelistavad korteri rannahoojal suurema summa eest suvitajatele välja rentida. Kui veel möödunud kevadel leidis soodsaima 2-toalise pikaajalise üürikorteri 250 euro eest kuus, siis sel aastal nii odavalt midagi leida ei õnnestu. Soodsaim kahetoaline üürikas maksab 350 eurot kuus ning asub nõukaagses paneelmajas väga mugavas asukohas — kesklinna silla vahetus läheduses. Elamine sisaldab kõike eluks vajalikku ning kommunaalidki on taskukohased. Kuulutusega saad tutvuda SIIN.

Pärnu kalleim kahetoaline üürikorter.
Pärnu kalleim kahetoaline üürikorter.

Pärnu üürituru kalleim kahetoaline, mida on võimalik pikemaajaliselt üürile võtta, ootab huvilist 850 euro eest kuus. Valgusküllane, maast laeni akendega hubane korter asub kõrgelt hinnatud rannarajoonis. Korteri juurde kuulub suur 50m2 terrass, kus saab nautida päikest alates hommikust kuni õhtuni ning kust pääseb kinnises hoovis olevale hoovialale. Korteris on sisustatud ja sealt leiab kvaliteetse eritellimusmööbli. Kuulutusega saad tutvuda SIIN.

Narva

Narvas on saadaval suur valik kahetoaliseid kortereid, mille rendihind jääb vaid saja ja kahesaja euro vahele. Soodsaima neist saab kätte kõigest 100 euroga kuus ning asub see üheksakorruselise maja seitsmendal korrusel. Korter näeb küll välja nagu tagasiminek nõukogude aega, kuid kõik eluks vajalik on seal olemas alates sisustusest ja lõpetades köögitehnikaga. Samuti kuulub korteri juurde rõdu. Kuulutusega saad tutvuda lähemalt SIIN.

Narva kalleim kahetoaline üürikorter.

Narva kalleim ja luksuslikum kahetoaline üürikorter asub ühes Puškini tänava1950ndatel ehitatud staliniaegses kortermajas. Korteris on ruutmeetreid 181, sealhulgas grandioosne kaminasaal. Korteri eest tuleb välja käia 500 eurot kuus. Huvi korral vaata kuulutust SIIT.