2022. aasta üks suurimaid sisustustrende on looduslähedus ja naturaalsus. Kodukontorist on saanud uus norm ja see tekitab inimestes soovi tuua koduseinte vahele tükikest loodust. Täispuidust sisustuse lisamine mistahes tuppa on lihtne viis kevadise värskuse saavutamiseks ja ruumi atmosfääri soojemaks muutmiseks. Suurima valiku kvaliteetset täispuidust mööblit leiad Pesapuu Sisustuskeskustest Tallinnas ja Tartus või nende e-poest aadressil www.pesapuu.ee.

Suur valik täispuidust mööblit


Pesapuu suur tootevalik ei ole tõesti lihtne sõnakõlks. Pesapuu salongidest leiad nii tamme- kui ka männipuidust kappe, kummuteid, laudu, diivaneid, pinke ja peegleid igasse tuppa magamistoast vannitoani välja. Samuti leiad sealt kauni puidust voodi koos mugava madratsiga, kõik vajaliku köögi sisustamiseks ja vahvad puidust mänguasjad lastetuppa. Lisaks sellele, et saad Pesapuu tootevalikuga ära sisustada kogu korteri ja isegi maja, leiad nende juurest veel laia valiku aia- ja terrassimööblit.

Nagu eelnevalt mainitud, on Pesapuus köögimööbli, kirjutuslaudade ja riidekappide kõrval müügil ka midagi pehmemat. Selleks, et pakkuda sisustamise nii-öelda täisteenust, saab lisaks voodiraamile Pesapuust osta ka head und soodustava madratsi ja muidugi kõiksugu diivaneid, tugitoole ja kott-toole.

Keskkonnasõbralik valik


Lisaks sellele, et täispuidust mööbel näeb hea välja, on see ka keskkonnasõbralik valik. Kvaliteetne puitmööbel peab kaua vastu, mis tähendab, et kulumise või purunemise pärast seda nii pea asendama ei pea. Veel tasub meeles pidada seda, et erinevalt näiteks saepuruplaatidest valmistatud mööblist saab puidust sisustust kodus kerge vaevaga nii puhastada kui ka vajadusel värskendada. Suurem osa Pesapuu mööblist on lakitud, mis tähendab, et puhastada saab seda lihtsalt niiske lapiga. Kui tunned aga, et kummut või voodiraam näeb pisut väsinud välja, tuleb see lihtsalt liivapaberiga üle käia, viimistlusvahend peale kanda ja mööbel näeb jälle välja selline nagu päeval, mil sa selle koju tõid. Nii ei pea kohe poodi uue järele jooksma ja saab seeläbi planeedile suure teene teha.

Kui tunned, et ükskõik mis tuba sinu elamises vajab midagi uut ja värsket, siis Pesapuu Sisustuskeskusest leiad selle kindlasti!

Pesapuu Sisustuskeskused on esindatud kahes Eesti suurlinnas – Tallinnas ja Tartus:

  • Tallinnas – Kohila 3A, sissepääsuga Kohila 3, 3. korrus
  • Tartus – Sisustus E Kaubamajas, Tehase 16, 2. korrus

Külasta ka Pesapuu e-poodi ja tee ost kodust lahkumata!

Jaga
Kommentaarid