Endisest suvilast on renoveerimisega saanud mõnus ja õdus kodu. Tumedad seinad värviti valgeks, et juba sisse astudes tervitaks helgus. Viimistlus ongi valitud võimalikult hele ja põhjamaine — vaid köögis on kontrastiks must värv.

Köök koosneb kahest osast — ühel pool kaminat on n-ö kokkamise ja nõudepesu pool, teisel pool asuvad kapid-riiulid ja külmik.

Sisustus on lihtne — siit leiab nii antiiki, restaureeritud esemeid kui ka kaasaegset disaini. Elutoas ja trepihallis katab põrandaid naturaalne tammeparkett, köögis on praktiline kiviplaat. Vana bullerjankamin sai vahetatud kaasaegse ja moodsa, sooja salvestava kaminahju vastu. Kaminatuld saab nautida nii köögis askeldades kui ka elutoas istudes.

Teisel korrusel nähti renoveerimisel kõige rohkem vaeva põranda taastamisega. Kuna puitpõrand oli paksu lakikihi all, kuid heast algmaterjalist loobuda ei soovitud, siis sai teise korruse põrandad lihvitud ja osmo õlivahaga töödeldud. Tulemuseks on siidiselt pehmed põrandad.

Vaid väikses magamistoas on vaipkate, mis loob hubasema meeleolu. Magamistoas on maani ulatuvad elegantsed kardinad, mis loovad romantilisema miljöö.

Laste magamistoas on vabalt ruumi kahele-kolmele lapsele ning teisel korrusel asub ka avatud ruum, kuhu saab sisse seada kodukontori.

Vaade aknast õue on inspireeriv ja rahustav. See on ka koht, kus saaks tegeleda linnuvaatlusega — loodus on ümberringi.

Oma aed võimaldab kasvatada köögi- ja puuvilju või soovi korral ka lihtsalt pügatud muru nautida. Suurel, pilkude eest varjatud ja päev läbi päikeselisel terrassil saab grillida ja nautida suvesooja varakevadest sügiseni välja.

Terrassil saab olla ka pärast mõnusat saunavõttu nii suvel kui ka talvel — stiilne saun pakub selleks võimalusi küllaga.

Boonuseks on ruumikas ja väga korralik garaaž, millest saab soovi korral isegi lisatoa ehitada.

Mereranda jõudmiseks tuleb ette võtta vaid 10 minuti pikkune jalutuskäik.