26 ruutmeetrises korteris on kõik eluks vajalik nutikalt lahendatud ja seda ilma stiilipunkte kaotamata. Läbi on mõeldud nii värvid kui ka materjalid, et pisike ruum kaunilt kõlama panna ning elamisest maksimaalselt avar mulje jätta. Avarust lisavad ka kõrged 3,6 meetrised laed.

Kui pisikestes korterites on sageli ruumi napsatud köögi arvelt, siis sellest elamisest leiab mahuka täisvarustuses köögi, mis katab ka nõudlikuma kokkaja vajadused. Nii kappe kui ka tööpinda on piisavalt ning köögimööbli elutuppa ulatuv otsaseingi on nutikalt valgustatud riiulina ära kasutatud.

Korteri koosseisu kuulub esik, köök-elutuba, eraldatud magamistoanišš ja duširuum-WC. Voodi on eraldatud klaasseina ja kardinaga ning ruumi võitmiseks on voodi all mahukad pesukastid.

Magamistoakest eraldab elutoanurgast õhuline kardin. Iga tsoon on hoolikalt läbi mõeldud ning valitud õige suurusega mööbel, mis pisikest ruumi nii funktsionaalselt kui ka kujunduslikult toetab.


Mahedates ja maalähedastes toonides vannituba ei reedakski, et see asub tibatillukeses kodus. Ruumi jagub siin ka kõnekatele piltidele seinal.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

  • See kaunis kodu otsib endale üürilist. Huvi korral vaata lähemalt Uus Maa kinnisvarabüroo kodulehelt.