Feng shui järgi on magamistoa kujundamise üheks olulisemaks põhimõtteks see, et mõlemale poole voodit jääks võrdselt ruumi ja voodi ei tohiks kunagi olla paigutatud seina vastu. See reegel sümboliseerib sulle ja su partnerile võrdse ruumi loomist.

Kui veel mööblist rääkida, siis soovitavad feng shui eksperdid paigutada mõlemale poole voodit öökapikese ja sellele lambi - ka see aitab tasakaalu luua. Muidugi võib siin asjale ka loovalt läheneda ja öökapid võivad olla erinevad, kummalgi oma maitse järgi.

Lisaks mööblile avaldab unele ja energiatasemele väga suurt mõju ruumi üldine kujundus. Oluline on paigutada voodi nii, et sellest avaneks vaade magamistoa uksele. Veendu seejuures, et voodi poleks uksega täielikult ühel joonel.

Ideaalselt võiks voodi asuda diagonaalselt magamistoa ukse vastas. See lubab sul näha ja tunda — seda nii sõna otseses mõttes kui ka energeetiliselt ja metafooriliselt — kes, ja mis võimalused su elule lähenevad.

Sama kehtib tualettruumi puhul. Kui su magamistoa juurde kuulub tualettruum, siis ei ole soovitav voodit sellega ühele joonele paigutada, seda seostatakse energiakaoga. Mõnusat und!

Allikas: Moodne Kodu arhiiv

Jaga
Kommentaarid